WaNTeDd Публикувано Октомври 27, 2007 Публикувано Октомври 27, 2007 Хора плс кажете вашето мнение.Какво мислите за по-добър вариант?Да си купя кубе Fender 15r или баща ми да ми даде неговите тонколони които една е по 50 вата.Обаче стват на по 30 едната понеже омовете не савпадат сас усилвателя .Та да ми даде тях старото двд където да включвам китара и един усилвател и аз ще си зема Distortion.
Icarus Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 Вземи си кубето. Мани ги тия изпълнения с включване на китара в хай-фи система.
Efo Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 Виж сега, всичко зависи от бюджета ти Можеш да използваш колоните и някакъв усилвател, но ще ти трябва speaker симулатор, за да не звучи кофти(особено ако е с някакъв drive ефект), защото твоя amp не е предвиден за clipping на сигнала. В този случай свързваш нещата така: китара>дисторшън/овердрайв>speaker sim>усилвател>колони Най-добрия вариант си остава кубето - все пак то е предвидено за китара, а и аз имам Fender 15G(от около 4 години) и съм доволен.
voodoochild Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Хора плс кажете вашето мнение.Какво мислите за по-добър вариант?Да си купя кубе Fender 15r или баща ми да ми даде неговите тонколони които една е по 50 вата.Обаче стват на по 30 едната понеже омовете не савпадат сас усилвателя .Та да ми даде тях старото двд където да включвам китара и един усилвател и аз ще си зема Distortion. пич земи си кубе. и по възможност да е лампово! най ефтеният вариант е МV3 или регент30
sevenstring Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 (Редактирано) ^Оф, ама и вие, като почнете, "по възможност да е лампово" ... ще каже човек, че отвсякъде са заваляли лампови кубета, и то най-вече евтини и супер качествени такива за начинаещи и за хора, дето се чудят даже дали да си купят най-мизерното транзисторно ... Откакто съм в този форум, мътните да ме вземат, ако съм видял да се продават повече от 5 каквито и да било лампови кубета, да не говорим за такива, достъпни за начинаещи, хора с по-малък бюджет и т.н. Да не "лампизираме" ефира, където не е уместно! И, за да кажа нещо и по темата: да, пич, вземи си китарно кубе! Редактирано Октомври 30, 2007 от sevenstring
Baby Thomas Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 С китарен усилвател е най-добре. Друг вариант е камионче на Диджитек (те имат спийкър симулация) или някакъв процесор и в Хай-Фай системата. Ако толкова държиш на това...
Dilian Nedev Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Изказването на БайБогдан ме уби направо ... Такива кретени се навъдиха тука ... към WaNTeDd - вземи си кубе , винаги е по-добре от камионетка или процесор с ДВД система
Hillbilly Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Никифенски сенс-амп звучи чудесно през хай-фи уредби и не само.За 140 лв си готов.
Recommended Posts