ivansky Публикувано Октомври 22, 2007 Публикувано Октомври 22, 2007 здравейте, някой би ли ми казал как става поръчане от магазините на thomann в германия? благодаря. Цитирай
Drunken_Master Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 До колкото знам в България си имат доставчици на Thomann, не знам обаче да ли се плаща в евро или в бг лева, но знам че доставката е около 30 евро на пратка, май може да си порачаш каквото ти трябва от самия сайт, като дадеш данни, все още не съм пазарувал от там, но може и догодина да пробвам... не знам, ще видим Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 В "Говорилня" има няколко теми за пазаруване от вън, включително една доста обширна тема за Томан.де. Успех! Цитирай
visorski Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Здравей! Аз съм пазарувал от томан при това два пати.Начините за плаштане са два.Едният е чрез платежно нареждане като имаш разкрита сметка в някоя банка.Другият начин е чрез кредитна карта.Доставка за България е от 5-7 дни като добавят 30 евро към покупката.Момента в който томан си получи парите ти изпраштат маил в които ти казват ,че когато пуснат колета към България ше ти изпратят смс.Колета до България пристига с DHL.Когато правиш порачка посочваш пощетенски код.DHL доставя колета след което БГ-пошатата ти се обажда да си го получиш. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 DHL трънки, по обикновената поща иде. В една обширна тема е описано защо. А срок за доставка от 5-7 дни е повече от добро пожелание. Средно идват за 15-17 дни. Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Тия 30 евро за колко голяма пратка са,щото има тегло,обемно тегло..,или е без значение?Също така има ли гаранция,че ако получиш китара няма да е в насипно състояние? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Аз лично за тия 30 евро получих една камара боклуци, които бяха ДОБРЕ опаковани. Кашонът беше около 40х40х100 см. Цитирай
Biom Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Цената от 30 евро е до 31 кг. http://www.thomann.de/gb/helpdesk_shipping.html?country=bg Днес ми пристигнаха нещата. Точно 14 дни. Никакъв DHL. Цитирай
ivansky Отговорено Октомври 31, 2007 Автор Отговорено Октомври 31, 2007 thank you...... thank you!!!! Цитирай
Recommended Posts