Black Bird Публикувано Октомври 22, 2007 Публикувано Октомври 22, 2007 Ето и още една песен: http://www.nalbantov.com/Dimitar_Nalbantov...Earth_alive.mp3 Изглежда поствам прекалено често...но всяко мнение е ценно за мен Приемам всякакви критики Благодаря! Цитирай
fildi Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Професионалист! Какво друго да кажа... Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 Професионалист! Какво друго да кажа... Mersi! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Браво и от мен! Май няма какво друго да добавя.. в смисъл да изкритикувам. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Наборе напредваш много яко Т'ва парче е много яко - има идея & прог в него Само около 2:10 и 2:30 има едни откъси от по-няколко секунди дето не са ми много кеф, но the rest is first class музика разби'йш ли Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 Браво и от мен! Май няма какво друго да добавя.. в смисъл да изкритикувам. Мерси от сърце....смятам да я смесвам още...и да добавя още 2 трака ритъм китари. Сега са 2 Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 Наборе напредваш много яко Т'ва парче е много яко - има идея & прог в него Само около 2:10 и 2:30 има едни откъси от по-няколко секунди дето не са ми много кеф, но the rest is first class музика разби'йш ли тенск! ОБаче тва от 2.10 така се кефих на седма струна с уах педала а ся,.... Нищо де ше помисля повече май.... Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Това си го пускал. Аз съм гочувал и преди - сигурно не в точно тоя вариант. Иначе - Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 Това си го пускал. Аз съм гочувал и преди - сигурно не в точно тоя вариант. Иначе - Да така е Имаше стара версия Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Отговорено Октомври 24, 2007 Ок ето и цялата композиция Албума е с работно заглавие "Earth Under Attack" не от НЛО А от нас http://www.nalbantov.com/Dimitar_Nalbantov...Earth_alive.mp3 Благодаря за вниманието, мненията и приятно слушане! Митко Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Вече започвам да събирам всичко , което постваш ! Респект . Особено за песента "Warrior" , но това е друга тема Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Отговорено Октомври 24, 2007 (Редактирано) Вече започвам да събирам всичко , което постваш ! Респект . Особено за песента "Warrior" , но това е друга тема А таз песен как ти се струва Редактирано Октомври 24, 2007 от Black Bird Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Тази е зловеща Въпреки , че и аз съм я чувал преди , сега ми достави пълно удоволствие докато я слушах . И не ги слушай - колкото повече арпежчета , толкова по-красиво Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Отговорено Октомври 24, 2007 Тенкс! Сега е завършена и с нови неща...демек е финалната Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Хелоу! Песента е много добра, но на мен не ми хареса. Не знам, нещо много разхвърляно ми идва. Може би съм прекалено конвенциолнален или прекалено свикнал на припев-куплет (или на соло-соло-соло). Иначе изпълнението е много добро, звукът е на перфектно ниво. Това на първо слушане де. А и нещо не ми се връзва със заглавието. Другите ти парчета много си отиват на заглавията, но на тази точно нещо не го свързвам със това. Но, вкусове всякакви. Keep it up! Цитирай
Recommended Posts