armstrong Публикувано Октомври 21, 2007 Публикувано Октомври 21, 2007 Това е нашият скромен кавър на небезизвестната песен.Надяваме се да ви хареса Цитирай
jFog Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 на запад от рая не се отваря ..ползвайте http://media.putfile.com/.. да речем. че песента си е класика и ми е интересно да чуя. Цитирай
noti4ka Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Аз я отворих без проблем Не е лошо,обаче вокала трябва да поработи повечко,на места фалшивее малко. Успех! Цитирай
XeRo Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Добро се е получил, найстина извалшивява на места, но важното е че се е получило доста добре Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Вокалът си е перфектен, аз изфалшивяване, повече от нормалното за репетиционен запис (ако правилно разбирам този е такъв), не чувам. Малко "на нос" попява на моменти, но и за това може да си има причина Факт е, че това е първият кавър на Green Day, направен от българска група, който ми харесва. Браво, дерзайте! Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 евала за ентусиазма! това е една от любимите ми песни нa gr.day естествено има над какво още да се работи - както се каза вокала е доста носов (може би от настройките?) и китарата с дистера на някой места е яко мазня, но като цяло е мн. добре Цитирай
armstrong Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 Радвам се,че ви харесва.Скоро ще го осавършенстваме и ще кача пак Надявам се другата част от гурапата да се навие и на Boulevard of broken dreams Цитирай
antonium Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 не на места фалшивее малко - той няма един верен тон но пък тва е пънка обаче: умряло звучи малко повече агресия тряя Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 е то тва е спокойна песничка ве Цитирай
antonium Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 знам ама пее все едно насила тряя повече... ок не агресия, ами.. ентусиазъм Цитирай
Sandman Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Малко "на нос" попява на моменти, но и за това може да си има причина Е той и Billie пее на нос, все едно все е настинал. Ама аз сам почти сигурен, че armstrong си е сложил лепенка на носа или нещо от сорта Наистина на места фалшивее, но както казваха в Music Idol - какво са 2-3 фалшиви тона между приятели! Иначе е кавърчето си го бива! Цитирай
Jimmy Page Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 И на мен кавъра ми харесва..Браво добра работа сме свършили Цитирай
Recommended Posts