spongebob Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Отговорено Октомври 24, 2007 Прав си,даже много,но заради многото такива материали като чели живеем във времето на най-много аматиори и ентусиасти,все повече хора имат възможност да открият някои тънкости,има яка конкуренция.Което е много добре за музиката по принцип,провокира развитие на жанровете....но тва е друга тема.Аз колкото съм научил от видеоуроците толкова съм се и подвеждал в стремежа си да зауча нещо,което не ми е по силите,та вкрайна сметка са ме връщали назад,но проблема си е мой както се казва Видеоуроците са проста една форма на материала,спомагат много,но няма да заместят добрия педагог,нищо че като отидеш на урок при някой не можеш да превърташ назад... Цитирай
Azwraith Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 Според мен от тия китарни видео уроци нямя никаква полза.По добре да ти го обесняват на живо от колкото на екрана Цитирай
Slav Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 Абе пич трябваше да го пуснеш като анкета с 3 избора "Да","Не" и "Не знам и не ми пука" Цитирай
Recommended Posts