yamaha Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Въпрос на вкус казало кучето и си облизало зад...ка Мое мнение Току що си облизах онова под гърба...трудно беше, но се справих... ...и добре, че трябваше да го лижа само веднъж, защото имам само 1 бр. Б (MIC200). Като изключим дясната половина с презетите (тия дето включват т.нар. "лимитер", който е на 100-на километра от истински лимитер), уредчето не е никак зле, в съчетание с подходящ микрофон и добър сетъп. Това го казвам във връзка, че Б, макар и рядко имат някое добро попадение.....а казах "макар и рядко", защото за тези цени - толкова. Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Не исках да бъда краен и разбира се винаги може да има изключения но мойто изказване беше свързано с преобладажаща част от продуктите им Но варианта със Саундкрафта е по удачен това имах в предвид Цитирай
Demetrii Отговорено Октомври 19, 2007 Автор Отговорено Октомври 19, 2007 С риск да стана нахален, бихте ли обосновали това предложение. Не претендирам за начетеност в тези технологии, за това ми се ще да получа малко яснота. Сиреч, как ще се отрази това при запис на 1-2 китари, 2-3 микрофона в домашни условия. Малко съм скаран с немския, за ТТ данни да не говорим А инак това било фирма на Harman, което би трябвало да говори добре. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Ще се отрази много положително Кое ? Мик предусилвателите на Саундкрафта не са нищо, което да те накара да кажеш УОУ, обаче са по-тихи и определено по-добре звучащи, на мен специално, от тези на Б. ЕК-у то на каналите също е използваемо. И като цяло пултчентцето е ориентирано към запис в домашни условия със съответните екстри. Аз не че имам Компакт 4 - но просто наистина хич не са лоши за кинтите си Вече така или иначе го използвам най-вече за мониторинг или когато ми трябват некви много чисти микрофонни предусилватели. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 synchu е напълно прав. Б.... -тата имат доста шум при положение, че реално няма причина да влиза отнякъде... Аз бих ти дал съвет и да се разгледаш за някое Mackie, демек това, от което са крали Б..., само че с лош качествен контрол, ниски цени и тенденция към брадясване. Освен това се случва често на някое пултче от серията да изгърми някой интеграл, което не най-желаното нещо. Виждал съм пулт Б с 10 канала (мик) и 4 от тях да не бачкат.. Та.. примерно Mackie DFX 6 Mixer мисля, че ще върши доста добра работа, само незнам дали цената ще ти пасне. Успех! Цитирай
Demetrii Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Отговорено Октомври 21, 2007 Благодаря ви. Мисля, че до Маки няма да стигам но този крафт не е чак толкова скъп. Цитирай
Recommended Posts