brysnaria Публикувано Октомври 17, 2007 Публикувано Октомври 17, 2007 Бих искал да помоля някой с добро ухо и познания по смесване и ефекти, да помогне ако може . В мп3-то дето съм дал линк, нещо китарата не ще да се лепне за останалата част и незнам какво да пробвам. Пробвах с ривърб но нестана добре. Ако имате някаква идея http://brysnaria.hit.bg/tech_mix_4.mp3 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Намали я и усили малко барабаните Също така малко EQ няма да е зле . Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 (Редактирано) Намали я и усили малко барабаните Също така малко EQ няма да е зле . Това с "малко EQ" е твърде общо...колко малко, на кои честоти...да усили или да намали... Мен лично не ми харесва самата китара...тембърът й въобще не се вписва в общото...няма плътност, няма обем....ако ми пратиш само откъса, без насложената китара, ще сложа някоя друга и ще ми кажеш дали ти харесва повече... Редактирано Октомври 17, 2007 от yamaha Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Малко като електроуред звучи, а не като китара. Кажи как си я записвал и какво си и правил? Най-вероятно ще е по-добре да я презапишеш отколкото да я манипулираш. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Китарата е ужасна, да... адски дефазирана на определени честоти. Предполагам при записа са смесени сигнал от говорителя и директен сигнал от преампа, не се сещам за друго обяснение.. Цитирай
brysnaria Отговорено Октомври 20, 2007 Автор Отговорено Октомври 20, 2007 Ами значи китарата всъщност не е китара, а симулация, и на слушалки звучеше добре, ама после като я чух се фанах за главата Въпроса ми беше какви ефекти точно да сложа за да се съчетав по-добре с останалото. Пробвах EQ, ама като цъкам напосоки има доста съмнителни резултати Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 Направи един Low-Pass филтър до около 3500Hz Цитирай
Recommended Posts