A-L-A-D-I-N Публикувано Октомври 15, 2007 Публикувано Октомври 15, 2007 Ммм има разни подобни темички из форума но за барабанистите специално няма та реших да я създам. Та въпросът ми е покланяте ли се след като сте свирили или това е само за класическите музиканти.И по принцип барабаниста трябва ли да се покланя ако другите членове на групата го правят в края на концерта. Също как мислите как е редно драмъра да си седи на барабаните и да кимне само със глава или да стане и отиде пред комплекта да се поклони. Какво правите ако сте вече пред феновете но несте седнали още на барабаните:стоите с гръб към тях,със скръстени ръце или нещо приказвате. Правите ли някви чупки стоики зада стане по-интересно докато свирите,някой по екстремни групи си хвърлят барабаните чупят китарите по сцената даже имаше един фронтмен дето се беше изпикал на сцената /после го баха писали по вестниците/ и тн. и тн.. това прекалено ли е или ви се стува съвсем нормално. Цитирай
drumvarna Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 СТАНИ И СИ РАЗВЕЙ КИЧАРАТА,МОЖЕ БИ ТОВА ЩЕ Е РОКЛОНА!!! СЕГА СЕРИОЗНО!! АЗ ЛИЧНО СИ ХВАЩАМ ДВЕТЕ ПАЛКИ В ЕДНАТА РЪКА И СИ Я ВДИГАМ ВИСОКО!!ПОКЛОН МОЖЕ БАНДАТА ДА НАПРАВИ ЗАЕДНО ОТПРЕД СПОРЕД МЕН!! Цитирай
Lukas_84 Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Ами то си е уважение към публиката, не трябва и с гръб към нея да се седи. Еуфорията също допринася за сценичното поведение. Възможно е да не си адски ентусиазиран ако не ти се радват и ръкопляскат много много. В крайна сметка аз съм за Роклона. Поздрави, Лука Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Аз съм за. След като публиката е уважила групата и е отделила време да дойде на концерта, мисля че е задължително да има поклон. Аз нямам много сценични изяви, но винаги се покланям.щ P.S. Поклонът тряабва да е заедно с групата, това е уважение и към нея. Ти си част от групата => Покланяш се с групата. Цитирай
Danny47 Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 (Редактирано) P.S. Поклонът тряабва да е заедно с групата, това е уважение и към нея. Ти си част от групата => Покланяш се с групата. +1 Нали и барабанистите сме хора! Аз също държа на "Роклона"... независимо от музиката, която свирите! Редактирано Октомври 16, 2007 от Danny47 Цитирай
simon Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Аз също смятам, че е добре да се поклониш. Така все пак показваш едно уважение към публиката Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 17, 2007 Автор Отговорено Октомври 17, 2007 И аз съм на това мнение че трябва да има поклон.. Много ми е смешно когато феновете пляскат на накоя група и членовете на групата също почват да пляскат ..ствава нещо като да пляскат на себеси Цитирай
The-Drummer Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 И аз съм за .Това показва уважението към публиката и естествено не трябва да си с гръб към нея.Вчера чух по радиото,че барабанистите сме приятели на музикантите Това го каза някаква даскалица... Цитирай
Dez Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Тези тъпи така наречени "екстремни банди" са адските селяндури! вместо да си чупят инструментите, могат да направят подарък на някой техен фен, който е сред публиката! точно ей такива неща правят селските банди по селските концерти да се изпикаеш, да си счупиш инструмента за да си кажат селяните "ААА ТОЗ Е МОЯ ИДОЛ" Цитирай
admin_rko Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 Според мен роклона е задължителен, кои как ште си го измисли зависи единствено от него.Но е задалжително заштото се пак сичко го правим заради хората и когато те се кефят ние се кефим ощте повече .Според мен чрез роклон е начин музиканта да покаже уважението си към хората. :punkband Цитирай
drummer_93 Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 Тези тъпи така наречени "екстремни банди" са адските селяндури! вместо да си чупят инструментите, могат да направят подарък на някой техен фен, който е сред публиката! точно ей такива неща правят селските банди по селските концерти да се изпикаеш, да си счупиш инструмента за да си кажат селяните "ААА ТОЗ Е МОЯ ИДОЛ" Напълно подкрепям! Цитирай
Recommended Posts