Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Покрай многото работа китарата взе да се сърди че все я пренебрегвам и нямам време за нея а и пръстите все се оплакват че вече почнали да се вдървяват затова все пак намерих време (3-4 сутринта :) ) за тях. Викам си тъй и тъй ще е излагация дай поне да я запиша. Реших да пробвам да запиша второто соло на песента като изсвиря някой пасажи от солото една октава надолу. Резултатът за мен е спорен, от една страна изникнаха идеи които в близко бъдеще могат да се развият от друга страна не ми хареса блендата на китарата (за това сам съм си виновен, но на слушалки звучеше по различно) ;)

Както винаги очаквам вашите конструктивни критики и предложения!!!

;) Марио :)

Отговорено (Редактирано)

Пич,много малко китаристи не дразнят свирейки Флойд.Тва е мн яко,семпло,няма излишни неща и има идея.Ще е яко да го запишеш с банда в по-твърдичък варянт,очевидно на там те дърпа :rockon:

Редактирано от spongebob
Отговорено

Много Ви благодаря за добрите отзиви, да, някой ден може да направя и друг вариант със много повече идеи и най-вече да сменя блендата на китарата :rockon: !!!

Поздрави!!!

:) Марио :coolp:

• 2 weeks later...
Отговорено

Човеко, направил си кавър на една от любимите песни на една от любимите ми групи, при това супер як тежък кавър! Ти си моят идол! :ok::):recourse:

Отговорено

Днес реших отново да се позанимавам малко със тази песен и ето го резултатът.

Соло версия 1

Соло версия 2

Както винаги всеки коментар е добре дошъл независимо дали е положителен или отрицателен!

:metalist: Марио :greenball:

Отговорено
Днес реших отново да се позанимавам малко със тази песен и ето го резултатът.

Соло версия 1

Соло версия 2

Както винаги всеки коментар е добре дошъл независимо дали е положителен или отрицателен!

:) Марио :)

Евала, браво!!!! :)

На мен лично версия 1 повече ми допадна. Макар че във втората има сякаш още повече въображение вложено.