killer Публикувано Октомври 15, 2007 Share Публикувано Октомври 15, 2007 Покрай многото работа китарата взе да се сърди че все я пренебрегвам и нямам време за нея а и пръстите все се оплакват че вече почнали да се вдървяват затова все пак намерих време (3-4 сутринта ) за тях. Викам си тъй и тъй ще е излагация дай поне да я запиша. Реших да пробвам да запиша второто соло на песента като изсвиря някой пасажи от солото една октава надолу. Резултатът за мен е спорен, от една страна изникнаха идеи които в близко бъдеще могат да се развият от друга страна не ми хареса блендата на китарата (за това сам съм си виновен, но на слушалки звучеше по различно) Както винаги очаквам вашите конструктивни критики и предложения!!! Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Октомври 15, 2007 Share Отговорено Октомври 15, 2007 Много яко - аз се накефих .... Труда ти не е бил на вятъра ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 15, 2007 Share Отговорено Октомври 15, 2007 Само това мога да сложа - цяло стадо човечета от тия: :) :pray: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spongebob Отговорено Октомври 15, 2007 Share Отговорено Октомври 15, 2007 (Редактирано) Пич,много малко китаристи не дразнят свирейки Флойд.Тва е мн яко,семпло,няма излишни неща и има идея.Ще е яко да го запишеш с банда в по-твърдичък варянт,очевидно на там те дърпа Редактирано Октомври 15, 2007 от spongebob Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Октомври 15, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 15, 2007 Много Ви благодаря за добрите отзиви, да, някой ден може да направя и друг вариант със много повече идеи и най-вече да сменя блендата на китарата !!! Поздрави!!! Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Октомври 15, 2007 Share Отговорено Октомври 15, 2007 Ами освен да си сваля шапката , друго не виждам какво да направя . Перфектен звук и изпълнение . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Октомври 15, 2007 Share Отговорено Октомври 15, 2007 Много добро! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Октомври 15, 2007 Share Отговорено Октомври 15, 2007 Присъединявам се към много изкефилите ги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Октомври 15, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 15, 2007 Благодаря на всички за добрите думи!!! Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jim_hetfield Отговорено Октомври 25, 2007 Share Отговорено Октомври 25, 2007 Човеко, направил си кавър на една от любимите песни на една от любимите ми групи, при това супер як тежък кавър! Ти си моят идол! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Октомври 26, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2007 Много се радвам че ти е харесала песента. Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Октомври 26, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2007 (Редактирано) Тони, благодаря!!! Марио Редактирано Октомври 26, 2007 от killer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Октомври 26, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2007 Днес реших отново да се позанимавам малко със тази песен и ето го резултатът. Соло версия 1 Соло версия 2 Както винаги всеки коментар е добре дошъл независимо дали е положителен или отрицателен! Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Октомври 29, 2007 Share Отговорено Октомври 29, 2007 Днес реших отново да се позанимавам малко със тази песен и ето го резултатът.Соло версия 1 Соло версия 2 Както винаги всеки коментар е добре дошъл независимо дали е положителен или отрицателен! Марио Евала, браво!!!! На мен лично версия 1 повече ми допадна. Макар че във втората има сякаш още повече въображение вложено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts