spongebob Отговорено Април 27, 2008 Автор Отговорено Април 27, 2008 само дето може би ми се стори ,че в началото китарката леко закъснява от дръма и се разминава с хамондчето,а може и да греша Не грешиш ,малко несериозно подходих,когато го записах.Има куп неща,които не ми харесват от дистанцията на времето и бих го свирнал пак тези дни ако остане време и се вдъхновя и ще гледам да има повече музика в свиренето.Радвам се,че ви харесва и така! Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 Еее,ти ми откъсна главата от кръста.. ,аз не мога да свиря Ричи-то.Чакай да видя кво да наплюя..-има разминавания на места,но то като свириш със запис е нормално. Цитирай
interman Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 Ее много добре е станало! Една от любимите ми песни на Пърпъл, а и текста е като за мене Цитирай
Nymphlike Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 Woow! Аз съм само фен! На мен ми звучи невероятно! Браво на 1003 степен!!!! Цитирай
vanco Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Много добре! Мисля, че като се прави запис на кавър няма нужда да се гони някакво студийно качество, най-важна е емоцията, да се хване живото чуство! Браво! Цитирай
Recommended Posts