TRENDY Публикувано Октомври 14, 2007 Публикувано Октомври 14, 2007 Имам звуков адаптер Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller (7.1) изграх си доста да намеря начин да изкарам втори output от саунд картата - за слушалки.Целта е да има два диференцирани output-а - през уредбата да свири едно, през слушалките друго според настройките на Traktor-а. Ако съществува възможност за това, ще се радвам много да я споделите с мен. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Не би трябвало да имаш проблем. Разцъкай настройките на Трактора, той има възможност да рутира сигналите към различни изходи (било то от една многоканална карта или от две отделни карти). Нямам го, защото не DJ-ствам, но един френд ме беше молил да му помогна точно за това същото нещо и я бях разцъквал програмката. Както и Ableton Live. Всъщност тей като се замисля...всички аудио софтове позволяват използването на произволни от наличните аудио изходи, проблемът е какво драйверът им отпуска като налични такива... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Като влезеш в контролния й панел виж в Options-а имаше една отметка за създаването на отделните изходи . Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 TRENDY, а дали звуковата карта има тази опция? Тоест дали има 2 отделни изходи които да се управляват независимо един от друг ? Софтуерно може да може, но хардуерно дали може? Цитирай
MDMACORP Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Е нали е 7.1 имаш 4 аута... Цитирай
TRENDY Отговорено Октомври 15, 2007 Автор Отговорено Октомври 15, 2007 продължавам да се мъча, но така и не можах да го докарам Цитирай
MDMACORP Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Дал ли си в настройките на картата да пуска на 4 колони? Цитирай
TRENDY Отговорено Октомври 15, 2007 Автор Отговорено Октомври 15, 2007 да ! въртя какви ли не настройки и не .... Цитирай
mytodoroff Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 (Редактирано) а дали си отметнал че използваш external mixer това е в настройките на трактора на аудио където задаваш картите след това трябва да ти се появи output на зелената (kanal1) и чернаta букса (kanal2) Редактирано Октомври 29, 2007 от mytodoroff Цитирай
Recommended Posts