Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
ПИФ - наистина вървят към сериозно утвъждаване на музикалната ни сцена
Тва покрай некви селски шоута ли?

Баси чекията ,в 80-тарските банди поне имаше някакъв бунт(Ревю,старата Ера и т.н.).Ма аз говоря за рок музика,лека и пръст.

Редактирано от Hillbilly
  • Отговори 43
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
кокоша глава - багер :)

:punk_guitar:

Чиста Питейна Вода!!!!

Копелееееееееееееееееееееееееееее.................

oоо толкова време , години наред нямах представа откъде да го намеря това парче- направо си е химн! ;)

Ако още нямаш мога да ти преотсъпя мойта касетчица. Има и "Бирено човече", и "Ленче" - то

Отговорено

Ееее, Кокоша Глава са сила! :) Гениален текст + 4 акорда + много алкохол и публика + Един Майски Ден (на въпросните Кокоша Глава) = :greenball::godbless::cheers:

Отговорено

Сетих се, че всяка песен на "Пиф" и "Остава" също може да е водеща в тази класация.

А ако имаше и класация за гейщина, пак тези две групи щяха да поведат хорото.

А да, и "Анимационерите".

Тва е ебаси гейзерската тъпотия.

Отговорено
Сетих се, че всяка песен на "Пиф" и "Остава" също може да е водеща в тази класация.

Много са си готини Анимационерите. И текстовете им къртят. Онова с безбожния компютър е много добро :D

И не виждам кво общо имат с Пиф и Остава/шоокооолааад/ :D

Отговорено (Редактирано)

Хм... Песента на Ирина Флорин е с един от най-хубавите текстове в българския поп, според мен. Този, които е писал статията едва ли е на повече от 15, или пък плиткоумен може би... Поне аз откривам много смисъл в метафорите на този текст...

Същото важи и за текста на "Луната спи"... Някой май е гледал тъврде много "Сигнално жълто" :thumbdown:

Редактирано от astagator
Отговорено
Хм... Песента на Ирина Флорин е с един от най-хубавите текстове в българския поп, според мен. Този, които е писал статията едва ли е на повече от 15, или пък плиткоумен може би... Поне аз откривам много смисъл в метафорите на този текст...

В интерес на истината не е лош, то ако искаш да се подиграеш с нещо не е много трудно.

Отговорено
"Защото там ... тирирам ... тирирам" :music336:

И кво му е тъпото? Много остроумен текст, като не схващаш хумора кой ти е крив? :thumbs_up:

Или, може би, харесваш малоумните текстове на зле2: " Ледено момиче със пръсти ледени, как ухаеш на сълзи" Иде ми да потъна в земята като го слушам. Тоя дето го е писал, не се ли чувства леко гузен, не го ли мъчи безсъние ухаещо на пот и... аре да не казвам! :greenangel:

Отговорено (Редактирано)

Тъй, тъй - дека са тия пендели, дека е "Орал ректум" ... :greenangel:

По темата - не знам кой е текстописецът на Георги Христов (консистентната бездарност на текстовете му ме навежда на предположението, че става дума за един и същи щатен писач), но по отношение на тъпи текстове този талантлив като данни, но лишен от въображение наш певец според мен печели наградата за цялостно творчество!

Редактирано от sevenstring
Отговорено
В този ред на мисли той имаше един текст "Щракам си с пръсти", бях на 12 мисля като го чух и легнах от смях :punk_guitar:

Нали знаеш,че това е най-голямото нещастие за циганина- кат му резнат палците не може да щрака ;) , друг е филма ,че и вугарете са оциганени вече,ма това е друга (изтриваща се) тема. :girl_witch: кач пара,брат ми?

• 7 months later...
Отговорено

Чела съм я тая тема (и сега пак я отворих, и пак се хиля...), ама реших, че има още шедьоври, без които не можем:

Боса по асфалта (Роси Кирилова)

Днес решавам просто да напрвя нещо, ей така.

Боса тръгвам, ходя по асфалта, просто ей така.

Две жени ме гледат: "Ах, ах нима не те е страх?

Ставаш, хей, момиче май съвсем за смях."

Припев:

Боса по асфалта вървя си,

свиркам си и нищо не търся -

просто детски навик още в мен живее.

Боса по асфалта минавам,

знам че няма мода такава -

просто детски навик още в мен живее.

Тъй ще бъде някак по-различно в този град голям.

Боса тръгвам, чувам разни гласове от тук, от там:

"Гледай ти, каква шега. Хей, момиче, не така -

знай, че туй асфалт е, а не е река."

Припев...

Гот е (братя Аргирови)

Гот е да сме двама,

гот е, грешка няма.

Гот е без пижама

да се будиш до мадама

млада, пряма.

Жесток смисъл намирам в римата: пижама - пряма (мадама).

А ако му направят римейк към днешна дата, може и до Барак Обама да се будят... :greenangel: