kolega Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 Ок... тва последното ме разби... наистина е добро... Ален Карон взима да ми става любим още отсега... Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Бих ви предлижил да видите Necrophagist-Only Ash Remains само в началото има леко бас интро кое кърти Цитирай
Bozzich Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Quo Vadis - Silence calls the storm RHCP - Coffee shop Не знам защо, но някак ми е трудно да разсъждавам за джаза по същия начин. Гениални музиканти безчет, гениални изпълнения също... но просто не мога. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 http://youtube.com/watch?v=1EcxC5AgnPU&feature=related Тука е много зверско на Антъни Джаксън свиренето ! Ако не ви се слуша всичко - превъртете си от 5тата мин. Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Още един глас за RHCP-Aeroplane. Не мога да се сетя друго соло от толкова известна(комерсиална група),което да е толкова емблематично.Определена бройка от вас знаят,че до известна част от кариерата си Флий не е знаел къде кой тон е.И както казва Виктор Уутън: "That's musicianship ". Споменавайки го и него,като мои любимец не мога да не изтъкна битката срещу брат му Реджи на Bass day 98.А също и в края на урока му Bass techniques(срещал съм го с различни имена и все не знам как се казва със сигурност) прави соло,което е......направо останах "БЕЗ ДРЕХИ". Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Може и да ви е смешно.Ама си е соло, свири си го женицата Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 25, 2008 Отговорено Юли 25, 2008 Две много любими : 1) Richard Bona - тоя е извънземен...клик 2) Mark King - един от най-великите слападжии , за мен клик Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 5, 2008 Отговорено Октомври 5, 2008 Две класики от мен, за сега: Буци -> Спейс бас соло Лари Греъм, дъ фърст ин сльеп бейз -> Машинъ бас Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Октомври 5, 2008 Отговорено Октомври 5, 2008 Според мен , цялата бас линия на Money е гениална :Р . Цитирай
cecob Отговорено Октомври 6, 2008 Отговорено Октомври 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=-R8NjNkFbxs От млад е голяма глава Цитирай
Recommended Posts