shmith Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 Защо никой не спомена Карон? Той е супер ерудиран музикант! Цитирай
разбойник Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Ти току що го направи . Нали споделяме на кой какво му харесва. Мен ме кефи много, но повечето му неща са ми малко "soft", ако се сещаш какво имам предвид. Цитирай
Nikifena Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 аз за това на алан карон харесвам само албума play останалите верно са не малко ами много софт.... Цитирай
uzeb Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Ето още малко басисти - Стинг,Гери Уилис,Енди Уест,Джеф Андрюс,Джими Хаслип.Сигурно и тези са -софт-.....??? Ех всезнаиковци ..... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Ето още малко басисти - Стинг,Гери Уилис,Енди Уест,Джеф Андрюс,Джими Хаслип.Сигурно и тези са -софт-.....???Ех всезнаиковци ..... Според мен, те имаха в предвид,че Ален Карон е малко '"смуут" на моменти(което и аз също мисля),иначе всички които си изброил и Карон включително хич не са леки даже Владо Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 Дживани Патитучи,Иржи Мраз,Мирослав Витус-всичките им "сола" са супер! Цитирай
alexanderna Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Не мога да свиря и по таза причина може да не се време в предвид коментара ми,но никой не спомена Клиф Бъртън (Cliff Burton),първият бас на металикатакива композиций не съм чувал никога.Например For Whom The Bell Tolls,Anesthesia,Orion.И много други разбира се но само изброените са сола.иначе във всяка негова композиция има невероятна бас партия.Жалко че е умрял толкова рано. Цитирай
vurbito Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 На мен са ми любими Бъртън, Шиън, Уутън и Пасториъс. Цитирай
Manolev Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Les Claypool от Primus - Tommy the Cat Цитирай
kolega Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 брех че където има там са ми любими Шегувам се, разбира се, но ето едно, което винаги ще ми е любимо : Sadus - Crutch Има и други - повечето на Dark Hall, например в "The Pharaoh and the Nomad" и разни таквиз. Но аз съм по-фен като цяло на постоянното развитие в партиите, не обичам ясно обособени сола, поставени в като в рамка. Цитирай
vhcs Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 мен пък отдавна не ме кефят сола на бас. Някак си откирх че музиката е прекрасно нещо и мястото на баса според мен е да храчи качествени ниски тонове и от тогава един от най-любимите ми басисти е Клиф Уилиамс (еехехе .. коя е па тоя ще се попитат някои може бе .. ехехех ... Google знае всичко) Поздрави и успехи на всички бас солисти и техни фенове Алекс Цитирай
Vasil Belezhkov Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Roger Glover - "Pictures of Home" Знам, че не е нито най-виртуозният, нито най-гениалният басист, но ми харесва хъсът, с който свири. Цитирай
Ha4ety Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 Не мога точно да определя кое е любимото ми бас соло,но всичките сола,които сум слушал на любимият ми басист Ален Карон са ГЕНИАЛНИ и от самостоятелната му кариера и от годините с UZEB. Цитирай
Recommended Posts