Spaz Публикувано Октомври 10, 2007 Публикувано Октомври 10, 2007 ЕТО ГО! Първия! Пресен от тази сутрин до края на седмицата се надявам да направя и другите 3 : ) Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Супер само малко къс изглежда за октобан. ако ти ги правиш вземи отвори една фабрика за барабани че по евтино да ни излиза Цитирай
vihro Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Как наряза носещите ръбове на плексигласовата тръба под кожата?С оберфреза и 45 град. резец или на ръка? Цитирай
Spaz Отговорено Октомври 11, 2007 Автор Отговорено Октомври 11, 2007 ами още не съм правил носещ ръб 45/45 градуса, но търся вярната машина, която да го свърши : ) мисля, че в Орландовци има струг, достатъчно голям за целта Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Уау много яко се е получил Цитирай
pantommind Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 ЕТО ГО! Първия! Пресен от тази сутрин до края на седмицата се надявам да направя и другите 3 : ) Брао Спасе!!!! Как стават поръчките ???? Цитирай
vihro Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Защото при мен обработката на плексигласа се оказа непреодолим проблем и се отказах да си правя солобарабан от плексиглас.Оказа се,че в БГ се внасят тръби до 8" диаметър,а за огъване на 10 мм. дебелина на стената никоя от занимаващите се с обработка на плексиглас фирми не искаше и да чуе.Но пък от там идваше и по-сериозния проблем при нарязването на носещите ръбове,защото плексигласа е доста по-твърд от дървото и захабява резците на оберфрезите,а на струг знам че е доста по-голям шанса да се пукне акрилното стъкло.Супер е,че си намерил начина,много добре изглежда,а сигурно и така ще звучи.Успех и с останалите Цитирай
Spaz Отговорено Октомври 11, 2007 Автор Отговорено Октомври 11, 2007 ЕТО ГО! Първия! Пресен от тази сутрин до края на седмицата се надявам да направя и другите 3 : ) Брао Спасе!!!! Как стават поръчките ???? Ами ако искаш пиши лс да обсъдим евентуално нещо да направиме Цитирай
drumvarna Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 ако наистина си си правил труда,БРАВО!!!!!! само че наистина е малко къс,но въпроса според мен е да го докарва на звук,не толкова на дължина!! успех и ще чакам и другите да видя!! Цитирай
Spaz Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Отговорено Октомври 12, 2007 ако наистина си си правил труда,БРАВО!!!!!! само че наистина е малко къс,но въпроса според мен е да го докарва на звук,не толкова на дължина!! успех и ще чакам и другите да видя!! човек, тва е истински размер на октобан на ТАМА, просто е най-малкия Цитирай
drumvarna Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 хараби!! това е от малкото неща които не съм ползвал и затова не съм вещ по въпроса!! Цитирай
Recommended Posts