ba6 maistora Публикувано Май 6, 2005 Публикувано Май 6, 2005 абе отдавна си мисля да пусна тая тема, макар че незнам до колко ще са иситниски отговорите. Та интересно ми е всеки да напише КОЕ ПАРЧЕ Е НАЙ-СЛОЖНОТО И ТРУДНО ОТ ТЕЗИ КОИТО СВИРИ И КОЕ БИ ИСКАЛ ДА ИЗСВИРИ НЯКОИ ДЕН, КОЕТО СЕГА НЕ МОЖЕ !!!! Цитирай
ba6 maistora Отговорено Май 6, 2005 Автор Отговорено Май 6, 2005 та на мен най-сложното май ми е Dance of Eternity на Theater, но много искам някой ден да мога да изсвиря Perpetual Burn на Jason Becker Цитирай
Glacierise Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Абе искам да мога да си изсвиря моите си извегщини както триаа... Тва ще ми е достатъчно Иначе за чужди - аз понеже не съм ноо заучавал кавъри, не съм напред - май най-сложния ритъм ми е тоя на Holy Wars, а соло - Satelites And Astronauts на In Flames Цитирай
black_waltz Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 за ся мога наи мноо kissing the shadows(children of bodom) ако не съм добре загрял последното соло го понасирам тук таме иначе много ми се иска да мога да свиря нещата на Маик Ромео(Sea Of Sins, Damnation Game...) и Маик Анджело( To Alpha Sector 2, Full Force...) Цитирай
AXE Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 ...и Маик Анджело( To Alpha Sector 2, Full Force...) Тука вече изтрепа рибата Цитирай
chacho Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 абе и като jason becker нямаше да е лошо, ама на мене ми се иска да можех tumeni notes на steve morse Цитирай
Nikifena Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 та на мен най-сложното май ми е Dance of Eternity на Theater, но много искам някой ден да мога да изсвиря Perpetual Burn на Jason Becker За ДТ яко.. трудна песен наистина ...... Ама аз много искам 1 песен Sink на gambale hamm smith проекта от първия им албум: Show Me What You Can Do. Тва е 1 откачена песен с луд фънк и сола на баса ПС: и за пореден път виждам, че пренебрегвате басистите, като пишите теми ден са ни интересни и на нас при китаристите Иначе за китара се каня на вай да изкврам hans on heard. ама пуст мързел. а и не съм толкова добър ; ) Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Дам, интересна тема. Мога да докарам например The Animal на чичко Вай и още доста неща на Сатриани. Труден ми е Марти Фридман (не че другите са лесни). Напоследък обаче, доколкото свиря изобщо, се концентрирам върху ритъм китарата - там гледам от разни дет метъли, които имат доста неортодоксални решения в тази област. Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Със упражнения техниката се докарва - но по-бих искал да мога да ги измисля тия парчета... Цитирай
ba6 maistora Отговорено Май 6, 2005 Автор Отговорено Май 6, 2005 Дам, интересна тема. Мога да докарам например The Animal на чичко Вай и още доста неща на Сатриани. Труден ми е Марти Фридман (не че другите са лесни). Напоследък обаче, доколкото свиря изобщо, се концентрирам върху ритъм китарата - там гледам от разни дет метъли, които имат доста неортодоксални решения в тази област. е браво за The Animal на Vai, аз на него освен Sisters нищо не мога да изсвиря Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Със упражнения техниката се докарва - но по-бих искал да мога да ги измисля тия парчета... Абсолютно съм сагласен,в определен момент трябва да почнеш сам да ги измисляш нещата,така или иначе оригиналите са си оригинали и няма смисъл всички да сме им клонинги Владо Цитирай
Axe-Wielding Gallerian Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 (Редактирано) Песните, които най-много искам да мога да свиря са: Home на Dream Theater, Cliffhanger II на Shadow Gallery, The Edge of Forever на Symphony X и т.н. Бе ако свира сичко на Дрийм Тиътър ще е екстра, щот сега общо взето нищо не мога да свира както трябва. Редактирано Май 6, 2005 от Axe-Wielding Gallerian Цитирай
niki123bg Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Много искам да намеря достатъчно време и желание за свирене /* * Иначе съм си заплюл 10-то и 24-то капричио и полета на бръмбара * Живот и здраве, може и да ги науча целите */ Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Май 7, 2005 Отговорено Май 7, 2005 Assassin - Bullets Cannibal Corpse - Staring Through The Eyes Of The Dead Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face Sodom - Among The Weirdcong и ище доста но тия наи много маи.... :think: Цитирай
TONY Отговорено Май 7, 2005 Отговорено Май 7, 2005 Assassin - Bullets Cannibal Corpse - Staring Through The Eyes Of The Dead Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face Sodom - Among The Weirdcong и ище доста но тия наи много маи.... :think: пар4ето bullets na Assasin e много яко ама мисля 4е не е неизсвиряемо -не знам дали 50 живитоа изощо ще стигнмат да се нау4ат вси4ки пар4ета дето си заслужават Цитирай
Recommended Posts