Overdrive Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 съжалявам за отклонението от темата пич металика с диин ли свирят?? или това че даймбег подарил един диин на кери кинг да не би и той да свири все с него? а пък колко е "красив" razorback с тея чепати форми е друг въпрос - всеки си има вкус Цитирай
headless Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 сега КАКВО ще се заяждаме ли?? според мен темата е за добър звук на китара и аз споделих мнението си по въпроса,без да се стремя да обиждам някого, но много хора не знаят със какво свирят бандите които слушат! а това че ти май имаш нещо против Дийн си е твои личен проблем overdrive!!! както сам каза ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС нали така! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) Iron Maiden - албумите "Somewhere in time" и "Seventh son of a seventh son" Yngwie Malmsteen - Caught in the middle King Diamond - "The puppet master" целия албум Annihilator - "Never neverland" целия албум Gamma Ray - "Somewhere out in space" целия албум Dream Theater - "Images and words" целия албум Queensryche - Empire Но ако трябва да обощя, най-вече съм привърженик на Стратокастерското олд скул звучене, както при първите 2. Редактирано Януари 28, 2008 от Janick_Gers Цитирай
satan4o Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 еми Eric Clapton и Тоmmi Iommi ма кефат кви звуци изкарват от китарата Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Човекът, който изял Джеймс Кук и още не го е преглътнал (иде реч за Би Би Кинг) ме изкъртва винаги като го чуя. Просто няма такъв изрод. И Албърт Кинг с обратните струни и двойните бендове. От модерните пичове Малкълм Йънг си остава най-къртещия и натурален за мен лично.. едит: Още преди ерата на масовите медии се подаваха от ръка на ръка 2 концерта на металика (Май около '87). И Джеймс и Кърк по някое време свириха с Дийн, а ПАНТЕРА такава група нямаше. Наясно съм че са банда от 81-а, но нямаше такава група... Цитирай
Recommended Posts