DeathZone Публикувано Ноември 7, 2004 Публикувано Ноември 7, 2004 Записах едно парче и реших да видя дали ще се хареса на някой.Така че даваите мнения.Мене ми се струва че е малко разхвърляно , но тва вече маи ми стана навик така да ги правя, но все пак чуй те го!!! Тва е линка!!! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 На мен ми харесва много. п.с. Поствай ги по възможност парчетата в Авторска музика. Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Записах едно парче и реших да видя дали ще се хареса на някой.Така че даваите мнения.Мене ми се струва че е малко разхвърляно , но тва вече маи ми стана навик така да ги правя, но все пак чуй те го!!! Тва е линка!!! Перфектно! Добре дошъл! Много яка продукция Цитирай
bulby Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Много готино ! Я кажи какво използваш (техника и софтуер), защото наистина е доста добро и като звук... Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Hi, Кефи ме определено. Надушвам Michael Romeo (Symphony X) влияние . Харесва ми!!! Цитирай
mike_portnoy Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Здрасти фен! Направо се насрах от кеф. Много ме радва парчето и определено има нещо Х в него Продължавай в същия дух. Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 9, 2004 Автор Отговорено Ноември 9, 2004 Radvam se 4e vi haresa az naskoro razbrah za tozi forum i opredeleno tva shte mi e edno ot liubimite mesta ).Mi polzval sym PODXT i Sonar4 a zvucite sa na Hypercanvas s malko reverb.I na solata malko delay ot tozi na Sonycfx deto si e vgraden. Цитирай
synchu Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 Mного ми се дигна мнението за Line 6. Ще трябва да го подрънкам повече този ХТ модел, ако го видя некъде. p.s. Е не толкоз, че да си изхвърля Тюбмана и Коха де хехехехе...ама си е добро много rock on Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 Ей, Роска, научи се и ти най-накрая да свириш :-) офтопик: мани ги тия китари бе! Кажи кога ше си земеме да си гледаме прасета? Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 9, 2004 Автор Отговорено Ноември 9, 2004 Oohooo mnogo se radvam 4e i ti si nadushil tva jako mestence, e to normalno , vse se zasi4ame po takiva mesta , mnogo se radvam da te 4uia tuk , i e kraino vreme da postnesh neshto maniasko ot tvoite raboti ))))) Цитирай
fifcho Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 Бравус, брааввуус.Много е яко парчето, ареса ми отсекаде.А за прасетата ме бройте и мене с две малки прасенца плюс майките и стартерни смески . Цитирай
Slartibard Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 lelejj super qkooooo kef. prog rock+ madness. ej Roska lud si ti:PP a za prasetata i az sym navit. She skovem edna kochina s Dilian i she nabutame stokata i kato nasipeme pomiqta i qjjjjjj udriiii:PPHAHAHAHAHHAHA p.s. design-a na EP-to go poemam az hehehhehe Цитирай
Recommended Posts