armstrong Публикувано Октомври 3, 2007 Публикувано Октомври 3, 2007 Здравейте Понеже не можах да си намеря пикгард за китарата който да се вписва в бюджета ми,да ви попитам каде могат да ми изрежат такъв и с/у какви пари?Чух за фирма която правела табели....Моля за малко повече инфо... Мерси преварително и съжалявам ако раздела е погрешен стори ми се правилно да мацна темата тук.... Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 (Редактирано) Във всяка фирма , която прави рекламни табели можеш да си направиш пикгард, само да им дадеш шаблон на това, което искаш, дори и дупките ще ти пробият с размера, който ти трябва. ПП ако си от Пловдивския регион мога да ти кажа къде ще ти направят - при брат ми Редактирано Октомври 5, 2007 от KingdomX Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Каква е китарата и колко ти е бюджетът? Защото един Stratocaster-ски капак струва нещо от сорта на 20 лв, което не е скъпо, като се има предвид, че си е доста качествено направен, а не знам ако отидеш да ти направят по поръчка какво ще ти измайсторят. Най-малкото са от добър натериал направени, тези, за които ти говоря. Цитирай
armstrong Отговорено Октомври 6, 2007 Автор Отговорено Октомври 6, 2007 Ами кофтито е,че си купих пикгард от магазинчето Music Jam (или нещо такова беше),обаче дупките не пасват...разминават се съвсем малко.И взех да си мисля дали дупките на китарата ми са нестандартни? Китарата е Johnson Stratocaster Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 не са - на почти всеки пикгард се разминават, дори понякога на китари от 1 модел (особено ако са от отдавна в продукция) това което е най добре-направи нови отвори направо за новия пикгард, ако има нужда зашуши старите с някви трески и лепило - ако не да си седят така и да не ти пука Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 за да не поствам нова тема тук ще питам прозрачна пластмаса да знае някой каде се продава да си изрежа една плочка (за пикгард) ? Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Във всяка фирма , която прави рекламни табели Цитирай
icohohi Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Mr.Bricolage Там е пълно с "прозрачни пластмаси" (Плекси глас). И тея от 2 мм не са мн скъпи май. За пик ще ти излезне евтино. ПП: аз имам една дебела 5 мм. Искам да питам дали ще седи яко ако направя гард по цялото тяло на китарата(от горната страна) Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 ами то моята идея беше да си сменя пикгарда с прозрачен и да му сложа едни неончета поне на едея много яко ще изглежда но ще видим а колко струва горе долу една плочка плекси 2мм ? а иначе немога да си представя нещо как ще сложиш гард на цялото тяло Цитирай
vlex Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 vertigo: някъде от порядъка на 15-18-20лв трябва да е листа плексиглас в бриколаж, но го продават на големи листа 1000х1000 или 1000х500мм, затова най-добре просто иди в някоя рекламна агенция и се оправяй те да се занимават с намирането на материала - ще платиш само изрязването и това, което са ти изрязали icohohi: и за кво ти е да ламинираш целата предна страна? И то с 5мм? Ми да, ще седи ако го залепиш или го хванеш с болтове, според мен ще бъде грозно обаче! Не съм убеден и че ще повлияе много добре на звука Някой говореше от тукашните люде, че пикгардовете скапвали състейна, а за цял панел не ми се мисли, ако е вярно де... Поздрави, Влад Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 в рекламна агенция ше излезе 2-3лв, стандартен пикгард е 2,5-3мм Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Mr.Bricolage Там е пълно с "прозрачни пластмаси" (Плекси глас). И тея от 2 мм не са мн скъпи май. За пик ще ти излезне евтино.ПП: аз имам една дебела 5 мм. Искам да питам дали ще седи яко ако направя гард по цялото тяло на китарата(от горната страна) "Плексглас" изобщо не означава нищо, освен име на фирма, също както ксерокс, гедоре и др. Самите плоскисти, се казват "акрилатни" или нещо от сорта. Plexi Glass просто е фирма, която ги произвежда. Даже знам къде им е фирмения магазин в София - от там си взех половин квадрат черен "плексиглас", дебел 2.5мм, за 10-15 лв. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Това с рекламните фирми е най-лесно и най-добро като предложение. И да си купиш квадрат/правоъгълник - как ще го режеш? Аз съм си поръчвал в рекламна фирма и ми го направиха ПЕРФЕКТЕН! По-як от заводски. А парите бяха 5 лева. Така че... Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 и аз се спрях на рекламна фирма с лазерно рязане пък и за моя дизайн ще е наи добре да не го режа аз Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 и аз се спрях на рекламна фирма с лазерно рязане пък и за моя дизайн ще е наи добре да не го режа аз А би ли споделил къде се намира тази фирма, че и аз искам нов пикгард? Цитирай
Recommended Posts