ecmjazz Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Spectrasonics Atmosphere, KORG Wavestation - намира се в пакета KORG Legacy Collection, Camel Audio Cameleon, Native Instruments FM7, Native Instruments Pro-53, RGCAudio z3ta+. Има и други но не се сещам сега. Цитирай
Topsun Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Native Instruments FM7, Native Instruments Pro-53, RGCAudio z3ta+ ги имам,но другите трябва да се зарибя да ги понамеря.мерси Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Предполагам знаеш къде да ги търсиш - мисля че ги има всичките - особено препоръчвам Атмосферата, макар че тя не е точно синт а е ROMPler. А я кажи и ти некой як синт, щото аз доста знам ама нямам възможност да тествам всички. Цитирай
Topsun Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 точно това е.нямам много синтове и за това питах.иначе ползвам горепосочените + на cubase синта.доволен съм много от синтезаторите на reason също - голяма зарибявка са.иначе ползвам и доста бленди от алесис-а ми,но те са вече малко старички и се заигравам с плъгини на cubase като филтри,дилеи и т.н. и се получават доста изкривени неща Цитирай
Topsun Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 (Редактирано) вчера разгледах някои VST модели на VIRUS.не знам дали сте я чували тази марка,но определено е много напред с нещата.вижте тук за какво иде реч горе долу. P.S.това е хардуер,VST-то го разглевдах в студиото на един приятел. Редактирано Юни 3, 2005 от Topsun Цитирай
Topsun Отговорено Юни 21, 2005 Отговорено Юни 21, 2005 нарича си се вирускато имаш ТC Elektronic "POWERCORE" имаш доста зарибявки. Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 21, 2005 Отговорено Юни 21, 2005 Има ама ако имаш powercore.. Иначе вируса си го има и в хардуерен вариант и наистина изглежда страшен и демото на сайта звучи страхотно. Има един мод за z3ta+ който има вируски пачове. Във форума на BANG tuzemec казваше, че е чел по форумите, че z3ta+ може всичко, което може и вируса... Сега чакам phile да се включи тук и да ме поправи ако съм объркал нещо.. Цитирай
Topsun Отговорено Юни 21, 2005 Отговорено Юни 21, 2005 брех!а къде може да се намери плъгина в сифтуерния му вариянт? Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 21, 2005 Отговорено Юни 21, 2005 кой плъгин - вирус или z3ta+? първия май не може да се открие а и да го намериш няма да можеш да го подкараш щото иска powercore. втория би трябвало да го има знаеш къде, ако го няма, мога да го кача Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 (Редактирано) Всичко, що е на Steinberg, кърти. Също и редакторът им WaveLab е перфектен, само него използвам. Нейде бях чел писания на музикален редактор, че това е единственият редакционен софтуер, който никога не му е забивал и крашвал. Продукти като CoolEdit и Soundforge остават назад в класацията и определено има какво да научат от Steinberg. А z3ta+ наистина има големи възможности, тъй като не е базиран само на един тип синтез. И все пак, любимецът ми е FM7. Между другото, имам един Moog Modular софтуерен синтезатор, ако някой прояви интерес... Редактирано Юли 28, 2005 от Stone Цитирай
progressive Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 Между другото, имам един Moog Modular софтуерен синтезатор, ако някой прояви интерес... направо е невероятен!!! адски много възможности има това чудовище!!! коя версия имаш? Цитирай
Recommended Posts