KingdomX Публикувано Септември 29, 2007 Публикувано Септември 29, 2007 Мился съм пускал подобна тема, или писах в някоя друга, но вече ми е много тежко и пак се налага да питам, тези който имат повече информация. Значи преди време на един рокерски събор ( мисля тогава е станало ) си изгубих едно болтче от флойда на китарата ми( модела и е S470DX ) Говорих с продавача в Икономов, но тои с 2 думи ми каза да си гледам работата. Не можели да ми доставят, защото не съм си купил от тях китарата и Ибанец не можели да му изпишат частта, която на мен ми трябва. Тук може да се види , какво точно ми трябва . и модела на часта, която ми е нужна е " 2ZR2-8 "( понеже не може директно да се отвори. Ако някой има същата китара и е имал същия проблем , или евентуално знае как и откъде мога да си поръчам гадното болтче, ще съм му безкрайно благодарен, ако ми помогне!!! Вече не знам коя седмица , откакто открих липсата му и не ми дава мира, че го няма. То....то... аве нямам думи да опиша какво ми е, все едно съм без показалец на лявата ръка. ПП идеята със стругар не ме устройва и ще я използвам само в крайно краен случай!!! Благодаря предварително!!! Поздрави Рендаков! Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Това ли търсим? Колеги, помагайте! Имах подобен проблем, но го разреших със стругарска помощ. Не е много естетично болтчето, но върши работа Цитирай
KingdomX Отговорено Септември 29, 2007 Автор Отговорено Септември 29, 2007 Това ли търсим? Колеги, помагайте! Имах подобен проблем, но го разреших със стругарска помощ. Не е много естетично болтчето, но върши работа Колега, мерси , че си постнал снимка, аз не се сетих да го направя Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Кажи на Ива да ти поръча от Швейцария - примерно от musik-produktiv.ch, пък после ще измислите как да се разплатиш. Цитирай
KingdomX Отговорено Септември 30, 2007 Автор Отговорено Септември 30, 2007 Кажи на Ива да ти поръча от Швейцария - примерно от musik-produktiv.ch, пък после ще измислите как да се разплатиш. Докато бях там търсех не само в сайтове, но няма никъде А относно разплащането - не ми е проблем да дам и 20 кинта за скапания болт, стига да е оригинал, а не правен от стругар ( в случая на мен ми излиза без пари от стругар, е айда да не е без, само една-2 бири) Но явно нямам избор и ще трябва от стругар да ми се прави, след като никой нищо не може да помогне. Има един вариант, но не познавам човек, който да има същата китара ПП да ги е*а космическите китари.... Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 направения от стругар ще е много по-здрав Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 1, 2007 Автор Отговорено Октомври 1, 2007 направения от стругар ще е много по-здрав Проблема не е в здравината. Той фабричния е достатъчно здрав, но той си отиде по каналния път, кудето са му видяли очите. Е мерси за мненията на всички. Нека темата да стой и които има някакъв проблем с частите на Ибанец да пише тук и ако можем да му помагаме. Поздрави Рендаков!!! Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 Това няма ли да свър6и работа? Ibanez accessories Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 2, 2007 Автор Отговорено Октомври 2, 2007 Това няма ли да свър6и работа? Ibanez accessories Не , няма да стане защото този болт е от Edge Pro, a моето треноло е ZR. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 На IbanezRules има всякакви чарколя, но само за едно болтче да правиш поръчка е меко казано набутване. Освен това Рич не може да приема от БГ ПейПал акаунти (ние сме само с кредитки), а с Уестърн Юнион се оскъпява с още около 30$. Аз помолих един френд в ЮСА да ми вземе от него чаркчета и всичко беше ОК до момента в който ми ги окрадоха от пощенската кутия. Та още не съм решил ще пазарувам ли пак и кога. Защото ми трябват тия чаркчета, ама...120 лева заминаха в канавката, мамка му. Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 2, 2007 Автор Отговорено Октомври 2, 2007 На IbanezRules има всякакви чарколя, но само за едно болтче да правиш поръчка е меко казано набутване. Освен това Рич не може да приема от БГ ПейПал акаунти (ние сме само с кредитки), а с Уестърн Юнион се оскъпява с още около 30$.Аз помолих един френд в ЮСА да ми вземе от него чаркчета и всичко беше ОК до момента в който ми ги окрадоха от пощенската кутия. Та още не съм решил ще пазарувам ли пак и кога. Защото ми трябват тия чаркчета, ама...120 лева заминаха в канавката, мамка му. Следващия път като поръчваш кажи. И аз ще се включа по разходите. Но като разгледах саита там нямат part# 2ZR2-8 , а това е номера на частта, която ми трябва , дано не съм видял правилно!!!! Цитирай
Recommended Posts