Scooper Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 (Редактирано) Ей Господа тубисти! Нямам нищо против да се видим някъде на по 5-6 бирички..пък и да пробваме дали ще можем да изпитем количеството, което могат да поберат нашите инструменти...разбира се бира а не "рикия" щото ще стане лошо:) Редактирано Април 30, 2007 от Scooper Цитирай
assia Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 тей де може и да не са джазисти... просто ако някой може да ми каже някаква тяхника да вземам високи тонове може да я сподели )) аз в момента се занимавам с джаз и ми е доста интересно, само че започнах много скоро (само преди месец и половина) та не сам особено напред с материала... Свиря също и народна музика.Някой знае ли някакв линк с хора и сола разписани за тромпет??? аз доста съм се ровил из нета ама нищо не открих за съжаление. ами ако те интересуват прросто за разсвирване, виж на www.musicstudents.com. там имаше за много различни инструменти, заслужава си да погледнеш. иначе има и на други места, ама не мога така от раз да си намеря колекцията с линковете Цитирай
Dani_sax Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Гледам ви много цитати кларинета било супер лесно това не е вярно поне за мен аз съм саксофонист на 15 год. и свиря малко фънк джаз и чалга кючеци хахаха ама е яко аа вие имате ли записи да ви чуя ? Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 5, 2007 Отговорено Юли 5, 2007 (Редактирано) Аз пък съм тромпетист...Видинска филхармония Редактирано Юли 5, 2007 от Schagerl Цитирай
Scooper Отговорено Юли 6, 2007 Отговорено Юли 6, 2007 Schagerl .... дай да намерим от някъде някой F bass. не е задължително да е такъв но да е малък... Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 (Редактирано) Schagerl .... дай да намерим от някъде някой F bass. не е задължително да е такъв но да е малък... Ако се нуждаеш от малък инструмент еуфонуим няма ли да ти свърши по-добра работа? Колкото до F баса, предполагам, че ако потърсиш в софия, би трябвало да има такъв инструмент в някои от музикалните магазини. За какво всъщност ти трябва? да не сте решили да съберете банда с туби? Или можеш да попиташ в духовите оркестри в софийска област ако имат такъв да ти го дадат да го плзваш, ако никой не свири на него в момента....има такава вероятност...Топ-Диригент? Редактирано Юли 7, 2007 от Schagerl Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 Аз пък съм тромпетист...Видинска филхармония А от колко години свириш на тромпет? Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 Аз пък съм тромпетист...Видинска филхармония А от колко години свириш на тромпет? Oколо 17-18.... Цитирай
ogi_tuba Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 Ето ме и мен!!! Привет на всичкото тубист по форума! :-) www.sevlievo-orchestra.com Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 Ето ме и мен!!! Привет на всичкото тубист по форума! :-) www.sevlievo-orchestra.com ако не си го направил още, можеш да идеш във раздел предложения и да дадеш своя галс за създаването на раздел духачи.... Цитирай
dinox Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Ето ме и мен!!! Привет на всичкото тубист по форума! :-) www.sevlievo-orchestra.com Охооо... И Севлиевци виждам наоколо! То работата загрубява... Хайде като съм отворил приказка за бира да я продължа. Колеги тубисти, а и не само, Моля за предложения за изпиване на бира в неизвестни количества до края на месец юли. Ако някой има идея за някакво събитите или просто дата - моля да не си трае, а мощно да напише тук. Имаше преди време бирени палатки тука по центъра с баварска духова музика. Не знам тази година дали ще има подобни, но това например е едно подходящо събитие, където бирата се лее заедно с музиката. - чакам вашите предложения Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 (Редактирано) Духачьитье, бихте ли посетили тази тема и си дали номерчето, че да сглобим раздел за духанийе? Редактирано Юли 11, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
ogi_tuba Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Ето ме и мен!!! Привет на всичкото тубист по форума! :-) www.sevlievo-orchestra.com Охооо... И Севлиевци виждам наоколо! То работата загрубява... И какво,казваш,ни е на севлиевци? Не сме лоши хора бре,особено аз! Цитирай
viessmanka Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Аз също свиря на обой, намерих си колеги тук Цитирай
Радослав Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 (Редактирано) Алоха. Аз се зарибявам на една окарина, когато си почивам от баса, вкъщи. Много е яко да се духа! :Д Разбира се, абсолютно аматьорско. Редактирано Септември 27, 2007 от Радослав Цитирай
Recommended Posts