Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Posted

Аз свиря на баритон от десетина годинки:virtuoz:И пада яко веселба

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

и аз си падам духач, даже май ша дойда най големия духач шот свиря на кавал :happy:

Posted

браво барни!:happy:ще трябва да ни посвириш някой път..аз съм много голям фен на тоя инструмент

Posted

Мноо се радвам :pray: то и аз кат теб от 10 годинки че и пове4е свирука

Posted

:inlove: аз свиря на кларинет и ми харесва .......радвам се че има и други.....търсете ме ако нещо не ви е ясно и за духови оркестри :D

• 1 month later...
Posted

Ми аз на доста духови посвирвам освен пианото и синта.......

последно на кавал доста свиря, а доскоро на тромбон и туба в духовия оркестър на гимназията, при това имам 15ина годинки стаж там.........а сега съм захванал една зурна дето не знам ше я бъде ли или не....

Posted
:metalist::metalist::metalist::) Ае колегата на каваля :P ти каде свириш в някой състав нещо може да сме са срещали по конкурсчета или фестове. Пиши някой ЛС да обменим някво инфо :P
Posted

Е и аз духам от време на време - кога в сакса ,кога в на полицайте онези работи ...кога на бриджа при капитана - да ме пробват да не съм пил ....

:beer:

Posted

ми ше духаш:beer:няма да се цеуваш първо я:)иначе мойта зарибявка в момента е да дирижирам духов оркестър.брутално е!

Posted
ми ше духаш:godbless:няма да се цеуваш първо я:cheers:иначе мойта зарибявка в момента е да дирижирам духов оркестър.брутално е!

Еее Topsun , ама как ме напомни за часовете по духова оркестрация ...ееее Бай Кольо ...Бог Да го прости ! :beer:

А кой оркестър дирижираш ??? Къде ??

Posted

Академия за музикално,танцово и изобразително изкуство - Пловдив.Включено е в програмата и е доста забавно.Общо взето дори и да го издирижираш,оркестрантите едва ли ше го изсвирят.... :)

Posted
Общо взето дори и да го издирижираш,оркестрантите едва ли ше го изсвирят....

Е де ...тва или е черногледство или е реализъм ..надявам се ,че е първото !

:hello:

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Аз свиря вече 12 години на туба и понеже нямам богат избор а и съм любител сега свиря в духовия оркестър на Механо техникума гр.Варна.Знаете как е с духовата музика няма хора и вече е много трудно сега се мъчим да съберем нови музиканти които да обучим и се надяваме нещата да потръгнат.Иначе оркестъра е на 50г. с голяма история и беше след най-добрите в България.Много съм навит да направим нещо с някой сериозни пичове може нещо хора на Дико Илиев може Горан Брегович а може и някоя изгъзица всеки който иска да опитаме да пише ще измислим нещо.А химни и маршове съм свирил и свиря много ама те не се слушат освен на национални празници.

Edited by Ivanjello
Posted

Тук сме още двама тубисти поне:P:lol: Може да спретнем оркестърче сано от туби и да свирим поп и рок;):):lol: Ще звучи ЯКО;)

Posted

Ами може да пробваме какво ще се получи.Вие от кой край на България сте?