Tarvin Публикувано Май 2, 2005 Публикувано Май 2, 2005 Има ли някой друг, освен мен, който да свири на духов инструмент? Snowwhite, прочетох топика за гайдата (и твоите инструменталистски умения), така че те имам впредвид :D Цитирай
chacho Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 (Редактирано) хех аз свирех на баритон в духовия оркестър на даскалото- знаех 4-5 марша и тва беше ако се брои, начи и аз съм от "духачите"... не ми харесва как звучи тва ма кат се замисля колко зле бехме, баш за духачи се класираме Редактирано Май 2, 2005 от chacho Цитирай
Glacierise Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 Ахаха Аз съм свирил на тромпет в техникума в Правец още... Навремето Ама изкарвахме парчетата де! Зверско духане беше Цитирай
Tarvin Отговорено Май 3, 2005 Автор Отговорено Май 3, 2005 Ей, като каза тромпет, сетих се, че в духовия оркестър бяхме правили едно парче за соло тромпет и оркестър. Верно, не беше оригинално за духов, беже аранжирано, обаче беше страшно нежно джазче. Направо ми пълнеше душицата да го свирим Цитирай
Topsun Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 в момента насила уча тенор хорна и кларинет,но да ти кажа чесно не е толкова трудно,поне на кларинета Цитирай
sinbat_tornadoto Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Абе аз насила учих тромпет - голям зор изкарах, дорде отпоря една гама в две октави, даже колкото са по-високи тоновете, толкова по-трудно става. После джуките ти се изправят......Хaxaxaxa - аз даже едно вазелинче имах...Хaxaxa Ама какво да правиш....Пък мундщука го триех със спирт за дезинфекция. Да, а дървените са по-лесни от медните - пробвал съм на кларинет и е супер лесно. Само не трябва да духаш много силно, че стават едни киксове - свирех разни песнички даже, само на jazz ме избиваше, ама това е една дрга тема .... модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Bathory Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 Изрових тази тема, че мислех аз да правя.. Е аз свиря вече 5 години не много усърдно на тромпет и мога да кажа, че не е много трудно просто трябва много свирене А за дървените не съм свирел и незнам как е само на кларинет и на обои се опитах и мисля, че тромпета си е много по лесен... Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 Аз съм свирил само на рекордер, ама много бих искал да се пробвам на сакс или тромпет. Иначе Tarvin, в един прекрасен момент може да ти се обадя щото може да потрябва човек с обой - много се доближава до сопрано сакса и аз много ги уважавам и двата инструмента. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 аз не съм свирил на духов инструмент,но въпреки това съм бил солист на 2 духови оркестъра.............с ксилофона Цитирай
Topsun Отговорено Юни 16, 2005 Отговорено Юни 16, 2005 Абе аз насила учих тромпет - голям зор изкарах, дорде отпоря една гама в две октави, даже колкото са по-високи тоновете, толкова по-трудно става. После джуките ти се изправят......Хaxaxaxa - аз даже едно вазелинче имах...Хaxaxa Ама какво да правиш....Пък мундщука го триех със спирт за дезинфекция. Да, а дървените са по-лесни от медните - пробвал съм на кларинет и е супер лесно. Само не трябва да духаш много силно, че стават едни киксове - свирех разни песнички даже, само на jazz ме избиваше, ама това е една дрга тема .... модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! карата и еди сарафян.кой си ти,че не мога да са сетя? Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 19, 2005 Отговорено Юни 19, 2005 Ама сички ли само на джаз и класика са го биели. Някой с по карибски стилове да се е занимавал Цитирай
terrypratchett Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 (Редактирано) Здравейте на всички.Аз от доста време се опитвам да намеря някой който да се занимава с духови инструменти.Имам един проект, който мисля че далече излиза от границите на това с което вие се занимавате, но ще се радвам ако някой се отзове на моя зов за помощ Да, както ви се струва става въпрос за група, която ще прави подобна на http://free.data.bg/corebomb/Skacore%20and...0de%20nudar.mp3 музика.От АДСКИ много време търся някой "духач" но се оказа че много малко хора се занимават с духови инструменти! Още по малък процент от тях са навити да свирят нещо подобно,а 100% от тези които отговарят на критериите са заети Затова...чуйте парчето..ако ви хареса чуйте и групата помислете....Ако има някой, който се навие, ще съм адски доволен!!!!Весело ви :greenball: Редактирано Юни 28, 2005 от terrypratchett Цитирай
RonCarter Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Aide de nqma li nqkoi deto iska da opita ne6to razli4no? А това парче твое ли е Цитирай
Recommended Posts