Vertigo Публикувано Септември 24, 2007 Share Публикувано Септември 24, 2007 (Редактирано) значи интересува ме дали някой има схема или чертежи на адаптер ,но не диаграма за свързването му ,а на самия адаптер ще е супер ако някой има такова нещо че не ми се иска да разглабям мойте забравих да отбележа че съм търсил в google но нямаше нищо Редактирано Септември 24, 2007 от Vertigo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostaaa Отговорено Септември 24, 2007 Share Отговорено Септември 24, 2007 да това е интересно ако някой реши да си прави 8-9 струнна и сам си измайстори адаптера..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Септември 24, 2007 Share Отговорено Септември 24, 2007 Какъв адаптер те интересува? Имаш ли представа какво гониш като звучене и като характеристики или ще правиш соц адаптер "Плюнка в пликче"? Защото аз чета сума ти време за различните характеристики стойности параметри на различните адаптери и все още не съм убеден какво търся. Ако искаш какво да е хващаш макара от друг адаптер и навиваш някаква жица, после й запояваш кабели и имаш "адаптер". Ако търсиш нещо конкретно за конкретна позиция, кажи и ще видим какво с можем да ти помогнем! П.П. Как пък аз намерих сума ти неща за адаптерите в гугъл, пък ти не успя? Да не дава сайтове само на Избраните (Нео, ти си... както и да е ) Май не си търсил повече от 15 секунди ако въобще си търсил... Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vertigo Отговорено Септември 24, 2007 Автор Share Отговорено Септември 24, 2007 (Редактирано) значи ще се опитам да изфабрикувам нещо близко до тези на Стратокастърите (но хубавите американските) но не се заблуждавам че ще направя нещо толкова добро искам го за нек позицията че откакто се захванах с блус все повече прибягвам до тази позиция и аз съм търсил поне час ,намерих и аз много неща но бяха основно за начини на свързване ,не е да не съм търсил просто никаде не намерих това което ми трябва на мен Редактирано Септември 24, 2007 от Vertigo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
icohohi Отговорено Септември 24, 2007 Share Отговорено Септември 24, 2007 (Редактирано) Хмммм... дано да се чете. Иначе надявам се да съм ти помогнал. Натисни large image. И после на картинката долу в дясно за оголемяване и се чете. Редактирано Септември 24, 2007 от icohohi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Септември 24, 2007 Share Отговорено Септември 24, 2007 Чичо fishbake -> http://europa.spaceports.com/%7Efishbake/buck/humbuck.htm . Операцията е за хъмбъкър, но повтаряш само за една намотка. Конкренто данни и чертежи за сингъли има тук: http://www.guitar.ru/articles/pickup/secrets-2/ <- дано си добре с руския. За съжаление конкретни данни за фендерски нек сингъл не мога да ти дам, но то е и защото не съм търсил конкретно такива... Ако някой има нека да даде - ще е интересно. Поздрави, Влад П.П. @Ицохоци: това пак е различни видове композиция на двете намотки... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 25, 2007 Share Отговорено Септември 25, 2007 Виж и ТУК относно броят на намотките на различни видове адаптери. Ако искаш по-блусарски звук пробвай да развиеш малко от намотките на вкус от някой готов евтин адаптер и да смениш ако може магнитите с по-слаби. всичко е въпрос на експерименти обаче Ако звука дойде прекалено тих е добре да сложеш активен буфер в китарата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vertigo Отговорено Септември 25, 2007 Автор Share Отговорено Септември 25, 2007 (Редактирано) супер и трите ще свършат работа особенно тези дето vlex даде.то аз този сайт съвсем го бях забравил да проверя ... заемам се П.П. се ще се справя с руския адаптер ще правя па един руски ще ме спре Редактирано Септември 25, 2007 от Vertigo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Септември 25, 2007 Share Отговорено Септември 25, 2007 Ако искаш по-блусарски звук пробвай да развиеш малко от намотките на вкус от някой готов евтин адаптер и да смениш ако може магнитите с по-слаби. хм аз мисля че "блусарските" адаптери са с допълнителни навивки и съпротивление 8-9 килоома (ако 6 е стандартно) - примерно тексас спешълс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Септември 27, 2007 Share Отговорено Септември 27, 2007 И по дввата начина става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 29, 2007 Share Отговорено Септември 29, 2007 значи ще се опитам да изфабрикувам нещо близко до тези на Стратокастърите (но хубавите американските) но не се заблуждавам че ще направя нещо толкова добро искам го за нек позицията че откакто се захванах с блус все повече прибягвам до тази позиция и аз съм търсил поне час ,намерих и аз много неща но бяха основно за начини на свързване ,не е да не съм търсил просто никаде не намерих това което ми трябва на мен Виж, аз съм на мнение, че за да направиш адаптер, който звучи като на американски страт адаптерите, не ти трябват чак толкова уникални умения, нито някакви много скъпи материали. Всичко, което ти трябва, е съответният магнит, макара, няколко дебелини жица, и много свободно време, докато улучиш формулата . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts