fLiSk Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Яко е, малко звучи... поулегнало да кажем, в сравнение с предишните парчета. Обаче в хубавия смисъл на думата. Иначе, може само на мен да ми се струва така, обаче цялостното ниво на микса като че ли ми идва малко по - силно. Цитирай
Icarus Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Много много гот Всичко му е яко на тва парче Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Еваларка!!! Квото си е гот си е гот!!! Цитирай
Грация Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Различен вкус усещам Много ми допадна пачето. Усмивки! Цитирай
musicman Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 Много ме кефи звука на китарата !!! Как си го направил ? Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 (Редактирано) Нещо чувам влияния от ранните Сабат,на които съм фен.Иначе звука е модерен,не е ретро и е много яко! Редактирано Септември 20, 2007 от yotzzo Цитирай
fragile Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 ами то готино си пее Иван, но някък си експеримента в цялата работа го няма в 54... някък си познато ми звучи парчето... което от комерсиална гледна точка е прекрасно... но от моя не много... сиатълските групи винаги ще имат почитатели и на лени кравиц и на дорс с джим морисън също... така че хляб има... чух и другите парчета от спейса най-якото за мен е Plain story ... поздрави Любо Цитирай
jFog Отговорено Октомври 7, 2007 Отговорено Октомври 7, 2007 много стойностна музика . коментарите са излишни... Цитирай
bony Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 супер е дано хвърления труд и усилия ви се отплатят 100кратно наистина китарата звучи благо на ухото много добра работа Цитирай
ililst Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 много стойностна музика .коментарите са излишни... За да не се повтаряме, цитираме!!! Цитирай
circles Отговорено Октомври 8, 2007 Автор Отговорено Октомври 8, 2007 Много ме кефи звука на китарата !!!Как си го направил ? китарата в това парче я е писал Калинчо - предния китарджия.. много е як саунда вярно ами то готино си пее Иван, но някък си експеримента в цялата работа го няма в 54... някък си познато ми звучи парчето... което от комерсиална гледна точка е прекрасно... но от моя не много... сиатълските групи винаги ще имат почитатели и на лени кравиц и на дорс с джим морисън също... така че хляб има... чух и другите парчета от спейса най-якото за мен е Plain story ... поздрави Любо дам и за мен Plain story е фаворита Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Яко парче! Бравос П.П. Интересна концепция за стереото Цитирай
Recommended Posts