BlueZone Публикувано Септември 16, 2007 Публикувано Септември 16, 2007 Е те тука ся първия микс на новите колони: Shape Of My Heart Записвано е със следните уреди: Китари: - Stagg A4006-BK - Ibanez AEL 2012 Микрофони: - AKG D880 MS - Sennheiser e840 S Усилвател: - Marshall Valvestate 8080 Аудио мандалмички: - Soundcraft Spirit Folio - M-Audio FireWire Audiophile - iMac G5 - GarageBand 08 - Cubase SX 1 - KRK RP-5 *** Hope you'll like it Цитирай
noti4ka Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 Получило се е много приятно,браво! ПП: И с риск да прозвучи нахално....може ли да постнеш инструменталчето? Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 16, 2007 Автор Отговорено Септември 16, 2007 Инструменталчето ще го постна, но малко по-нататък, щото в момента водя преговори да го продавам и ако сега го пусна - кел файда. Ако искаш дай мейл и ще ти го пратя. Цитирай
coh-da Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Боби, вокала и баса ми звучат много близко... особено вокалите! Това малко ме стресира. Свиренето е повече от перфектно... и сякаш щрайха ми звучи много силно. Ех, как ми се иска и аз така да можех да свиря. Уф, че съм прост, па ми се прай музика бе да му се не види П.П. Как ще продаваш парче, което не е твое, дори и само като инструментал?! Това не е ли незаконно!? П.П.П. Опа, сега чувам края... тоя мажор накрая имаше ли го в оригинала, че съм забравил!? Някак си класическа каденца, а?! Даже, по-скоро предкласика... за да съм по-точен! Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 17, 2007 Автор Отговорено Септември 17, 2007 (Редактирано) Вокала и на мен ми е малко напред, ама това пеене така или иначе е експеримент - нито се имам за певец, нито пък съм си давал някакъв зор. За баса не съм съгласен, щото тоя запис го слушах контролно в две студия и смея да твърдя, че си е ок. Щрайха умишлено е силен, защото чрез него още на припева задавам препратка към Mad About You За продаването - продавам аранжимента, който съм си го направил аз, а това че някой после ще го ползва с комерсиални цели си е негова работа и той трябва да се оправя с правата - така е по закон. За каденцата си прав, макар и да я взех от едно поп-джаз парче - Buckshot LeFonque - Another Day, което е много яко, между другото. Някой ден живот и здраве и на него ще му направя кавър Иначе благодаря за критиките и похвалите - ще ги имам предвид занапред Редактирано Септември 17, 2007 от Chrysalid Цитирай
coh-da Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Вокала и на мен ми е малко напред, ама това пеене така или иначе е експеримент - нито се имам за певец, нито пък съм си давал някакъв зор. Иха, ма ти ли пееш... За баса не съм съгласен, щото тоя запис го слушах контролно в две студия и смея да твърдя, че си е ок.И на мен ми харесва силен бас, но за по живи парчета... а и баса ме кефи. Вокалите са ми много в близък план! Щрайха умишлено е силен, защото чрез него още на припева задавам препратка към Mad About You Тва не се бях замислил, изненада дет се вика... добре, добре. За продаването - продавам аранжимента, който съм си го направил аз, а това че някой после ще го ползва с комерсиални цели си е негова работа и той трябва да се оправя с правата - така е по закон. направо ме заби, ич не съм се замислял за това с аранжимента, нещо като "врътка" ми идва. За каденцата си прав, макар и да я взех от едно поп-джаз парче - Buckshot LeFonque - Another Day, което е много яко, между другото. Някой ден живот и здраве и на него ще му направя кавър Иначе благодаря за критиките и похвалите - ще ги имам предвид занапред Именно! Ще го чакам с нетърпение и тоя кавър. Жалко е, че не може да станекато джем, ама и нямам смелост да се пробам "срещу" Гордън Самър (Sting)... още боб ми трябва! Лелей как се настървявам за музика ака като гледам и слушам яки неща!!! Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 (Редактирано) Като ми обясняваше как звучи ми изглеждаше прекалено абстрактно, но сега като го чувам, като професионален аматьор ще кажа: "Въй, браво, бе!". Последния път, когато те чух да пееш не звучеше толкова добре, та и с тази задача си се справил. Редактирано Септември 17, 2007 от MadHatter Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Олееееее нема толко як ковър......!!!!! Отрепваш сичко детско в мене бат Боби!!! Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 19, 2007 Автор Отговорено Септември 19, 2007 Единствено ме доядя, че основната китара трябваше да е найлонка, но тъй като не разполагам нито с хубав кондензаторен микрофон, нито с помещение, в което да я запиша... Цитирай
ronia Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 човече, сигурно владееш английския перфектно, което ще да е доста над моето ниво, но ключовата фраза е "Shape of My Heart" - това не е точно "шейп ъф май ха" не бързай да се сърдиш - подробностите са важни, така се става професионалист. малко смешно изглежда написано, но "шЕепъвма-хАат" като за британски оригинал ще е добре. Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 20, 2007 Автор Отговорено Септември 20, 2007 (Редактирано) Благодарим за критиката - по всяка вероятност си права, макар и аз откровенно да предпочитам бритиша Ще обърна внимание на "Р"-то занапред. П.П. Да не забравяме, че Гордън Матю Съмнър, по-известен като Стинг, все пак е англичанин Редактирано Септември 20, 2007 от Chrysalid Цитирай
dorchester Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Аз разбрах, че става дума за "т"-то в края на думата. То е задължително. Цитирай
Грация Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Инструментала е страхотен! Цитирай
Recommended Posts