kolio_k Отговорено Октомври 5, 2007 Автор Отговорено Октомври 5, 2007 Благодаря и на двама ви за отделеното време и коментарите.Радвам се че семплите ви допадат Цитирай
tocata Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Здрасти и от мен, и двата семпъла трепат . Много добре си напипал, баланса му кубе китара и драйв Чува се реалния тон и на 2-те китари, кристания на Фендера и матовото кадифе на гибсъна красота. Истински звук за истински китарист , честит да ти е драйва,страхотно звучи!!! Поздрави !!! Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 6, 2007 Автор Отговорено Октомври 6, 2007 (Редактирано) Много ти благодаря за коментара .Ценя много мнението ти и наистина се радвам че саундовете ти харесват.Според мен само Гибсъна би могъл да бъде една идея по ярък като звук,но умишлено бях оставил корекциите на драйва еднакви и за двете китари,за да са по реални семплите. Редактирано Октомври 6, 2007 от kolio_k Цитирай
Recommended Posts