peshoy2k Публикувано Април 28, 2005 Публикувано Април 28, 2005 тва е изцяло продукт на водка флирт преди време в ръчичките ми беше попаднал един диджитек легенд 2, ама тогава не разбирах и не го купих. Сега съжалявам. в парчето както може да се забележи нема бас ама то така или иначе не е за доработване. Турил съм му един мастер компресор. Микрофона е под всякаква критика, а барабаните са батъри некфи. тука има яко злоба, но не и много мисъл хаха http://info.datacom.bg/shirpotreba/music/surrender.mp3 Цитирай
AXE Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 И къде е злобата Мен ако питаш никаква жица не е. Както и да е - като цяло ми се стори доста еднообразно. Ма след като няма да го бараш не знам дали има смисъл от критика. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 28, 2005 Автор Отговорено Април 28, 2005 ми то тва за мене е злоба, аз такива неща не праа по принцип. Мойте неща ако си чувал са доста различни . Тва е просто некъв изблик на и аз незнам кво, то че е еднообразно 2 мнения няма. Просто има нещо носталгично в тоя звук на Ледженда и то без грам обработка как яко си звучи мноооо ме кефи Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Емоционално е наистина. Ама нещо не ми допада. Част от солата просто нямат отправна точка... :think: И е много различно от останалите ти неща... Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 28, 2005 Автор Отговорено Април 28, 2005 мен пък ми 'аресва то тва е идеята, че нема идея ахаааахаа Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Ако беше около три пъти по-късо щеше да става за някакъв интерлюд. Звука иначе ми харесва Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 3, 2005 Автор Отговорено Май 3, 2005 Злобен си бате! ма ти сериозно ли щото ексчо ме питаше: де ти е злобата и аз понеже по принцип не съм злобен .......... както и да е радвам се че (предполагам) ти е харесало. то си е некфа ебавка то се вижда нещо ме изби такоа една нощ и от дрънкане записах.......... естествено пак дрънкане и жужене хаха ама има нещо дето ме кара да бах ли кво е не знам. по принцип не сядам така да се кефя на моя музика освен когато съм много пиян и сдухан ама тва специално мн ме кефи :think: сигур щот съм ненормален аре let it be rock :guitar: Цитирай
jFog Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 аре шитни го в джимейла че да чуя и аз накрая нещо твое да еба гледам за жица става въпрос Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 3, 2005 Автор Отговорено Май 3, 2005 аре шитни го в джимейла че да чуя и аз накрая нещо твое да еба гледам за жица става въпрос не си заслужава братле само ще пълня с глупости, дай некъв емайл и щи го пратя и щи пратя и др такива Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 До втората минута добре, по-нататък още не съм го чул, хе-хе... :idea: Цитирай
Recommended Posts