Malmsteen Публикувано Септември 14, 2007 Публикувано Септември 14, 2007 Да започнем със моите повече от скромни неща,дайте и критика ама като за начало по-лекичка Ako някой има нещо по-добро,което е невероятно моля споделете П.П.За не особенно настроената китара знам,не го споменавайте Видео http://vid.data.bg/ner6onp1?ct= Мр3 http://www.esnips.com/web/Malmsteen
DeathZone Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) Малко позабравена ситна копаница от мене и Ники Фена КОПАНЬЕ С ГОЛЕМАТА ЛЪЖИЦА Поздрав за мистър Малмстийн!!! )))) Редактирано Септември 14, 2007 от DeathZone
coh-da Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Мале-е-е, Роска, Ники... ЗВЕРИЛНИК е!!! Олд скул траш до дупка. Вокала не ме кефи обаче... никак! Говоря за мелодия на пеенето, колкото и условно да е това понятие на повечето места в парчето! Да можех и аз така да свиря на китара и бас, щях да откача от кеф. Карай...
Malmsteen Отговорено Септември 14, 2007 Автор Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) Супер DeathZone,не съм фен на тая музика ,ама супер.Браво и за жиците много добре.Барабаните човек ли ги свири,щото са страшни П.П.Що бе вокала си е готин,просто му трябва някакъв ефект(дефект) Редактирано Септември 14, 2007 от Malmsteen
DeathZone Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) Супер DeathZone,не съм фен на тая музика ,ама супер.Браво и за жиците много добре.Барабаните човек ли ги свири,щото са страшни П.П.Що бе вокала си е готин,просто му трябва някакъв ефект(дефект) Благодаря ти за хубавото мнение! Барабаните са писани на PC. Всичко е правено със Сонар и свещенният PODXT by Line6. Баса е свирен и измислен от Ники фена естествено, ние само с него може да измислиме такива копаньета))))))) Ниският ядосан и намръщен вокал е Ники , а аз съм оптимистично звучащият и загледан в светлото бъдеще мъжки сопран ))) хахаххахаа последното е майтап де )))) Редактирано Септември 14, 2007 от DeathZone
Malmsteen Отговорено Септември 14, 2007 Автор Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) Ми дай още от тая фенска музика,ако имаш За барабаните - само като чух касите и откачих,направо нечовешки,затова попитах П.П.Тая тема добре тръгна - първите две ги заключиха,много агресивни типове има тук Редактирано Септември 14, 2007 от Malmsteen
DeathZone Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Мале-е-е, Роска, Ники... ЗВЕРИЛНИК е!!! Олд скул траш до дупка. Вокала не ме кефи обаче... никак! Говоря за мелодия на пеенето, колкото и условно да е това понятие на повечето места в парчето! Да можех и аз така да свиря на китара и бас, щях да откача от кеф. Карай... Много се радвам че ти е харесало, .......... Ааааа ти вокалите остави на нас ))) майтап де ))))) Росен
DeathZone Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Ми дай още от тая фенска музика,ако имаш Ще поровя да видим за още нещо подходящо ))))))
Malmsteen Отговорено Септември 14, 2007 Автор Отговорено Септември 14, 2007 Докато ровиш поствам тук - Мечтата на китариста
Pandemonium Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Малко позабравена ситна копаница от мене и Ники Фена КОПАНЬЕ С ГОЛЕМАТА ЛЪЖИЦА Поздрав за мистър Малмстийн!!! )))) Малеееееееееееее, какво е това бре момци Яко олдскуул брутализъм с моменти на гениално изцепление в рифчетата. Като мехлем за измъчените от Сити ТВ уши ми е това. Хвала на таквиз люде!
DeathZone Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Малко позабравена ситна копаница от мене и Ники Фена КОПАНЬЕ С ГОЛЕМАТА ЛЪЖИЦА Поздрав за мистър Малмстийн!!! )))) Малеееееееееееее, какво е това бре момци Яко олдскуул брутализъм с моменти на гениално изцепление в рифчетата. Като мехлем за измъчените от Сити ТВ уши ми е това. Хвала на таквиз люде! Радвам се че ти е харесало! Не се шашкайте за текста , ако не се разбира .... на политическа тематика е ))))))))
Malmsteen Отговорено Септември 14, 2007 Автор Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) Да бе чувам аз - Рейгън,Буш и Осама - много яко:) Редактирано Септември 14, 2007 от Malmsteen
metalhammer Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Тука бате Росен и бате Ники наказват наред. Таланта и да го заравяш някой ден лъсва на бял свят!
DeathZone Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Тука бате Росен и бате Ники наказват наред. Таланта и да го заравяш някой ден лъсва на бял свят! Мене да ми падне някое от твоите лампови творения и ще му извадя душицата да знаеш )))) PS: Имаш убийствен амп , човече!
musicman Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Колеги, айде всеки да си направи по една тема и там да представи парчето си и там да се коментира само то.
Recommended Posts