Mandalay Публикувано Септември 10, 2007 Публикувано Септември 10, 2007 Песента можете да чуете тук Музика и аранжимент: група Pro.Feel Текст: Славян Росенов Това все още е бета версия на песента, така че приемаме всякаква критика (по възможност градивна, разбира се) Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Ми какво друго да кажа, освен евала! Парчето наистина е pro-feel, готово си е за пускане по БГ радио и ММ, ако направите един клип! Поздравления и успехи! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Ох, човек! Как може да пееш така, кажи ми! Браво! Успех на групата! И пак - вокалите са яки, давам им оценка 11 от 10! Цитирай
Xoce Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 (Редактирано) ...без да считам мнението си за меродавно, бих казал, че вокалите (бек-вокалите) трябва да се намалят с една идея (-0.5; -1 dB), защото ми звучат малко отделено от звуковата картина...лично мнение! ..иначе..идея, постройка, звук, емоция...всичко е както трябва. Браво, поздравления. Мирослав Редактирано Септември 10, 2007 от Xoce Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 10, 2007 Автор Отговорено Септември 10, 2007 Благодаря за комплиментите, които сте отправили Благодаря и на Хосе за конкретната забележка. Не си първият, който го отбелязва и съм съгласен с теб. Ще бъде променено Цитирай
alexnous Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 ...без да считам мнението си за меродавно, бих казал, че вокалите (бек-вокалите) трябва да се намалят с една идея (-0.5; -1 dB), защото ми звучат малко отделено от звуковата картина...лично мнение! ..иначе..идея, постройка, звук, емоция...всичко е както трябва. Браво, поздравления. Мирослав ....ех мама му стара....от тия естради съм се повредил тотално...на всички нормални хора съм почнал да прааа миксове със силни вокали...д..ее...а..маа му Цитирай
alexnous Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 ....супер благодарим за досегашните оценки и очакваме градивна критика....:-) Цитирай
Elly Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Браво, сладури неземни! Страхотно парче, страшна музика, текст и аранжимент (не трябваше да прозвучи като от Мелодия на годината, просто наистина всичко заслужава отделна похвала ) и мноооооооооооооооого яки гласовеееее!!!!!!!!!!! . ДЕРЗАЙТЕ! Едно пиленце ми каза, че ви чакат много успехи! Цитирай
coh-da Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 На мен ми дойде леко стандартно, а аз не харесвам стандартите по дифолт, така че моето мнение в случая да не се брои. Звука е страхотен, барабаниста яко слепва всички ви, което му прави голяма чест и заема много важно място! Но на мен самите идеи и музика ми звучат като Сафо, Сленг, Ундо, Фанданго и там другите не ги помня вече. Някак си не са различни... а трябва... поне според мен. Но това вече опира до други неща, а не до свирене, музикално образование и подобните му. Иначе, дано да имате успех. Бг радио, знам ли!? Цитирай
alexnous Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 На мен ми дойде леко стандартно, а аз не харесвам стандартите по дифолт, така че моето мнение в случая да не се брои.Звука е страхотен, барабаниста яко слепва всички ви, което му прави голяма чест и заема много важно място! Но на мен самите идеи и музика ми звучат като Сафо, Сленг, Ундо, Фанданго и там другите не ги помня вече. Някак си не са различни... а трябва... поне според мен. Но това вече опира до други неща, а не до свирене, музикално образование и подобните му. Иначе, дано да имате успех. Бг радио, знам ли!? ...да....много благодарим за мнението ти - за барабаниста си адски прав....за клишетата лично аз се радвам че го възприемаш така....ако сме много различни, отиваме 5-10 години назад в О-Шипка...а тва сме го пробвали вече ... ..дано не засегна някого.... ...надявам се и другите от бандата да напишат мнение...:-)... ...а за бг радио...дано стане... Цитирай
assoass Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 ^отново евала, Алекс! Парчето, мисля, е добър продукт, дано да има успех. Знаеш, че се кефя на такъв тип музика, пък и на вас като група. Имам една забележка обаче- според мен както каза и някой по-горе е доста над всичко, губи ми се усещането за груув като цяло. Не мога да го обясня точно.... Напомня ми малко ТЕ и мисълта ми е (без да ти се бъркам в работата) - сложи за рефърънс нещо на те в проекта на парчето.... Хвала ви! П.С. не съм капацитет) басът е як Цитирай
coh-da Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 Абе добре е, все пак... но трябва време, аз не бих слушал такава узика повече от половин парче. Също както и тези от О'Шипка като изключм няколко такта от различни банди, които да сглобят заедно едно-две парчета! Тук проблемът е че няма продуценти. Иначе би било просто страхотно! Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 13, 2007 Автор Отговорено Септември 13, 2007 Благодаря на всички писали до тук И за похвалите и за критиките. Съгласен съм с assoass и 100% подкрепям мнението на колегата alexnous относно клишетата и свръхноваторството. Току що ъплоаднах и нов микс на песента, затова може би временно няма да е активна. Цитирай
alexnous Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 ...e..копеле.....много благодарско.....тва с референса си го мислех още от самото начало и то с песента "Още не знам"...тва с грува ме притесни леко....щото уж за тва внимавахме доста....в новия микс овърхедите са с около 3-4 дб напред....вероятно това ще помогне....но щом днеска съм усетил нужда за ОХ значи нещо в тая посока е куцало...:-)...ае сексуално :-) п.с. радвам се че баса ти харесва... Цитирай
alexnous Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 ...бай дъ уей...баса сме го мислили с Славян :-) Цитирай
Recommended Posts