beatle Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 Така е прав си ,не бях видял от кога е. Е,но може и да не е.
Spermicide Отговорено Октомври 3, 2007 Автор Отговорено Октомври 3, 2007 (Редактирано) Не съм, не съм Още събирам парите и умувам какво да търся. От Behringer-а се отказах скоропостижно, сега си мисля по-скоро за Peavey на старо. Скоро може да пусна и тематичен постинг в раздел "Купувам", тъй че ако някой от вас по една или друга причина смята да се раздели с басчето - първо с мен да сподели Редактирано Октомври 3, 2007 от Spermicide
Demiurg Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 През времето, за което се "отказваше" от Берингера, през форума преминаха 2 бр. Ямахи - RBX575 (мисля), за по около 400 лв... Инструмента си е добър, а за тия пари - направо ИДЕАЛЕН ! Гледай по- често обявите !
Spermicide Отговорено Октомври 3, 2007 Автор Отговорено Октомври 3, 2007 През времето, за което се "отказваше" от Берингера, през форума преминаха 2 бр. Ямахи - RBX575 (мисля), за по около 400 лв... Инструмента си е добър, а за тия пари - направо ИДЕАЛЕН ! Гледай по- често обявите ! Yamaha, Ibanez, Epiphоne... не са марки за такъв като мен Нито метъл, нито рок или джаз смятам да свиря на тази китара. А и 400 кинта са ми висока цена. Аз търся нещо около 200 лв. и затова съм по-навит на запазен Peavey или дори някой Stagg (макар да ме предупредиха, че рано или късно ще имам ядове с тази марка ). Както и да е... "Бързай бавно" е казал народът, тъй че ще се оглеждам тук-там, ще разпитвам при всеки удобен случай и все някой ден ще си взема домашен любимец
Overdrive Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 еми дай си парите пък после си троши главата като не са за теб тея марки
№1 fen Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 еми със 15 вата ше се чува мноо слабо тряя някъде около 60 вата по добре да си купиш китарата без пакет и после кат събереш пачки ше си купиш по мощно кубе
beatle Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Aко ще си свири сам за какво му е 60 вата кубе.15 вата за вкъщи е идеално.Рано или късно ще почуства нужда за по-голямо кубе.
Demiurg Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 ^ Пичове, гледайте датите бе - темата е от преди 4-5 месеца !!!
kolega Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 От 60 вата няма никакъв смисъл, така е Нито ще ти потрябва повече от 20% от мощността му за вкъщи, нито ще ти е достатъчен за репетиции, например
IgniteAll Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Затварям тази тема, защото пак започна чесане на езици и вадене на вече забравени и архивни теми. Хубаво е новите потребители да се ровят из форума, но обръщайте внимание кога е бил последния коментар по темата.
Recommended Posts