noti4ka Отговорено Септември 11, 2007 Отговорено Септември 11, 2007 Авторското е много добро!!! Респект!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 11, 2007 Отговорено Септември 11, 2007 И на мен авторското ми допадна повече. Първото много шантаво като за мен. РЕСПЕКТ! Цитирай
Topsun Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Сине,много си се извратил бе?Има голяма промяна в маниера на свирене...Брутален си както винаги!Ае поздрави от Филибето!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 12, 2007 Автор Отговорено Септември 12, 2007 Страшно се кефя,че толкова много хора са чули (и видяли)нещата и им харесват.Много ви благодаря на всички.Ще гледам да кача още едно парче днес. @В заключение ми става леко тъпо и депресивно - толкова добри музиканти има българи в чужбина, които не се чуват из България...айде елате де... Много исках да дойда с тази група,есента за нещо като микро турненце(1-2 джаз фестивала и няколко клуба в Пловдов,София и Хасково).Всичко беше организирано от БГ страна,но при мен финансирането пропадна,а в България е много гот да се свири,но плащането е проблем(ако не си известен имам предвид ).Трябваха ми около 5000 франка,които ми бяха обещани тук,от една организация,но всичко се издъни,така че,не ни остава нищо друго освен да опитаме пак,по късно. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 12, 2007 Автор Отговорено Септември 12, 2007 Ето още парче от същия концерт.Мое е и го свирим за първи път,поради което даже го бъркаме на темата.Надявам се да ви хареса moe-novo Скоро ще пусна и записи от концерт с един квинтет,там нещата са по традиционни Цитирай
pisito Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Много готини изпълнения.РЕСПЕКТ!!! Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 ... нямаше да се включвам ама .... цитат - ''...Много ме изкефи,звучи почти зряло....'' yotzzo , би ли ми обяснил какво точно имаш предвид с думичката ''ПОЧТИ '' .... естествено предполагам , че на базата на солидното си образование по елитни колежи за джаз , съчетано с солиден сценичен опит получен от свирене по реномирани джаз фестивали във формации на светила на джаза , ти имаш основание да правиш квалификации от типа ''ПОЧТИ ЗРЯЛО'' за неща пускани от музикант като Кольо ........ трудно ми е да пиша без да псувам на всяка втора дума ....... както и да е .....едно единствено нещо бих те помолил - ако за в бъдеще имаш още ''ПОЧТИ ЗРЕЛИ'' мнения би ли ми ги спестил , защото ми е писнало от ''корифеи'' на джаза ...... Цеко - неразбираш от джаз , но умираш от кеф да се заяжда с разбирачи БлагодаряКазвам" почти зряло" в сравнение с големите джазисти.Това ми е лично мнение и не предявявам никакви претенции да съм кой-знае какъв музикант.Смешно е да са заяждаш,не се имам за разбирач,явно ти така си решил? Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 (Редактирано) Ето още парче от същия концерт.Мое е и го свирим за първи път,поради което даже го бъркаме на темата.Надявам се да ви хареса moe-novo Скоро ще пусна и записи от концерт с един квинтет,там нещата са по традиционни Жестокичко! Много не кефят такива неща!/Нищо.че не разбирам/А дето го бъркате на темата,само вие си го знаете и може би малка група образовани музиканти Редактирано Септември 12, 2007 от yotzzo Цитирай
Recommended Posts