Raxus Публикувано Септември 4, 2007 Публикувано Септември 4, 2007 (Редактирано) Така...най-после се реших да ви кача нещо от мен...Песента е на 3 китари(Аз,моя милост и пак аз), но микрофона е доста шибан и затва не е с хубаво качество иначе дано ви хареса... Nicky-A rainy song П.С. Идеята ще отиде за групата ми кадето ще се добавят и клавири и т.н. Редактирано Септември 4, 2007 от Raxus Цитирай
synchu Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Много тихичко се чуват тез китари, дюд Иначе звучи успокояващо и приятно. Не знам, каква ти е идеята за солата, но звучат малко извън акордите, ако ме разбираш Бендовете (или т.нар. портаменто ) също е добре да се попрезапишат, защото звучат доста извън тоналност. За звукът си писал, но според мен и малко повечко ехо има освен, че една от китарите криви при записа, което означава високо входно ниво към звуковата ти карта. Успех. Като стане крайният вариант, пусни да чуем Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 (Редактирано) "3 китари(Аз,моя милост и пак аз), "- да ...прекалено познато..за съжаление никой не иска малко да се помъчи да ми научи работите.... а сега ще видим и песничката много интересна идеичка..харесва ми..но в началото на солиращата част, китарата , специално при бендовете(както сънчо спомена) звучи леко фалшиво. иначе бравоо и очаквам да качиш нова версия, когато направиш парчето с групата ти. Редактирано Септември 5, 2007 от valkyr-qsal Цитирай
Raxus Отговорено Септември 5, 2007 Автор Отговорено Септември 5, 2007 И аз усетих че бендовете са фалшиви, но като цяла самата солираща китара няма да я има във краиния вариант, просто я записах щоото ми звучеше доста празно...Самия микрофон е кофти и затова са тихи(успях да ги бустна колкото можах през Куул едит про)... Просто като се запише наново и професионално може да стане нещо... Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Верно много фалшиво,чак мен ме дразни...Звука също е кошмарен.Освен това не е цяло парче,а само бегла идея. Обааааааче! Настроението е много истинско и си отговаря ня името/а как вали днес!/.Като казах звук имах пред вид записа. Блендата на китарата е много хубава.Изглежда като да го е правил музикант с усет. Пич,ако не те мързи,/ама много те мързи,а?/ще направиш много яки неща,които бих се радвал да чуя Успех! Цитирай
Raxus Отговорено Септември 5, 2007 Автор Отговорено Септември 5, 2007 Ще се постарая да пооправя...Ама верно мързела е фактор...идеи има много...ама не се навиват хората да ги свирим(още сме зелена група и ще наблегнем малко на кавъри, докато почнем със същинската част), е пък след време като направим парчето ще го запишим и ще го постна... Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Мани тия кавъри,не се занимавайте с глупости,ще станете кръчмарска банда и какво? после... Цитирай
zigi Отговорено Ноември 3, 2007 Отговорено Ноември 3, 2007 (Редактирано) Хубаво е, жалко че в песента се редуват 4 акорда и джъткаш в 4-5 позиции от пентатониката. П.С. Кисов прочети малко теория на музиката, помага аде успех. Редактирано Ноември 3, 2007 от zigi Цитирай
Recommended Posts