zserdx Публикувано Август 27, 2007 Публикувано Август 27, 2007 Ако никой не е споменавал досега за него, ето да добиете представа: http://www.youtube.com/watch?v=o4gEJc5tUi8 На мене вече не ми се свири... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0ZXP4UJHWQ8...ted&search= Това е по-зловещо Нямам думи ... Сещам се за Angelo , но тоя просто ... Цитирай
KingdomX Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Е, точно сега ли трябваше да виждам това? Тея хора освен да ти покажат колко не можеш да свириш друго не правят. Тоя Анджело си свири и няма един свястен урок. Ха вижте ме колко съм бърз.....Като ги гледам .... то нямам думи - тъкмо се реших сериозно да се захвана с тапинга, а сега какво - никав тапинг щюот съм депредиран. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Отрепа сичко тоя.......ебати лудия пич!!! Оуахахахах нооо нооо яко свири !!! Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 (Редактирано) Няма по як!!! Редактирано Август 27, 2007 от Black Bird Цитирай
black_waltz Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 мдаа, много е зло това чиче, евала Тоя Анджело си свири и няма един свястен урок. Ха вижте ме колко съм бърз..... а това изказване е крайно глупаво Цитирай
synchu Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Ам поне този тап-ва смислено и при това в 7/8 Назад, назад моме Калино ... Цитирай
DYLGIQ Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Стига бе - кво толкоз - напълно нормални неща- верно ефектно поднесени, но нищо особено. Като българчета няма как да ни впечатли неравноделния размер( той за нас си е направо скучен). Пък и живите му неща не са чак толкоз чисти. Украински татарин със смешни мустачки. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Човек ако се закОпа известно време да свири на два грифа едновременно и е достатъчно сериозен в заниманията си, спокойно за 1-2 години може да постигне тоя ефект Преди време, когато все още бях впечатлен от гражданина Майкъл Анджело, си бях обърнал струните на едната китара и една година свирех само с лява постановка. После си хванах двете китари и почнах да си свиря гами и арпежи на терци на двата грифа - даааааа...много е ефектно и не е дотам сложно. Просто трябва известно постоянство и дисциплина А пък този татарин или какъвто е там, силно ми напомня на един човек, който свири Бах на chapman stick тук. П.П. Не си мислете, че му подценявам усилията - напротив - пича ме кефи много. Просто искам да кажа, че това не е толкова невъзможно, колкото изглежда на пръв поглед Цитирай
zserdx Отговорено Август 29, 2007 Автор Отговорено Август 29, 2007 Стига бе - кво толкоз - напълно нормални неща- верно ефектно поднесени, но нищо особено. Като българчета няма как да ни впечатли неравноделния размер( той за нас си е направо скучен). Пък и живите му неща не са чак толкоз чисти. Украински татарин със смешни мустачки. Вкусове различни. Мене неравномерния размер ме впечатлява, точно защото съм българин. Освен това човекът е ценен с народната си култура, а не обезличен като повечето западни виртуози (които впрочем също използват екзотични скали). Едва ли Марти Фридман живее в Япония, само защото го уважават. Цитирай
ultramega Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 Енвер Измайлов(не му знаех името) но съм го гледал на живо, прави много повече магии . На видеотата не е показал напълно на какво е способен Цитирай
Recommended Posts