Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Е, точно сега ли трябваше да виждам това? Тея хора освен да ти покажат колко не можеш да свириш друго не правят. Тоя Анджело си свири и няма един свястен урок. Ха вижте ме колко съм бърз.....Като ги гледам .... то нямам думи - тъкмо се реших сериозно да се захвана с тапинга, а сега какво - никав тапинг щюот съм депредиран. :);)

Отговорено

мдаа, много е зло това чиче, евала

Тоя Анджело си свири и няма един свястен урок. Ха вижте ме колко съм бърз.....

а това изказване е крайно глупаво :)

Отговорено

Стига бе - кво толкоз - напълно нормални неща- верно ефектно поднесени, но нищо особено. Като българчета няма как да ни впечатли неравноделния размер( той за нас си е направо скучен). Пък и живите му неща не са чак толкоз чисти. Украински татарин със смешни мустачки. :o

Отговорено

Човек ако се закОпа известно време да свири на два грифа едновременно и е достатъчно сериозен в заниманията си, спокойно за 1-2 години може да постигне тоя ефект :)

Преди време, когато все още бях впечатлен от гражданина Майкъл Анджело, си бях обърнал струните на едната китара и една година свирех само с лява постановка. После си хванах двете китари и почнах да си свиря гами и арпежи на терци на двата грифа - даааааа...много е ефектно и не е дотам сложно. Просто трябва известно постоянство и дисциплина ;)

А пък този татарин или какъвто е там, силно ми напомня на един човек, който свири Бах на chapman stick тук.

П.П. Не си мислете, че му подценявам усилията - напротив - пича ме кефи много. Просто искам да кажа, че това не е толкова невъзможно, колкото изглежда на пръв поглед ;)

Отговорено
Стига бе - кво толкоз - напълно нормални неща- верно ефектно поднесени, но нищо особено. Като българчета няма как да ни впечатли неравноделния размер( той за нас си е направо скучен). Пък и живите му неща не са чак толкоз чисти. Украински татарин със смешни мустачки. :thumbup:

Вкусове различни. Мене неравномерния размер ме впечатлява, точно защото съм българин. Освен това човекът е ценен с народната си култура, а не обезличен като повечето западни виртуози (които впрочем също използват екзотични скали).

Едва ли Марти Фридман живее в Япония, само защото го уважават.

Отговорено

Енвер Измайлов(не му знаех името) но съм го гледал на живо, прави много повече магии . На видеотата не е показал напълно на какво е способен :(