goqe Публикувано Август 25, 2007 Публикувано Август 25, 2007 Когато свържа китарата с компютъра и пусна програмата (Guitar Box) не се получава нищо. Прочетох в Help-а че Line-In(в който е включена китарата) обикновенно е Stero, а звука на китарата е Mono. Трябва да направя Line-In канала си на Mono ако искам китарата да свири. Има ли начин? Имам 3 изхода и трите се заемат от тонколоните (5+1 buffer) и сега две са изключени за да включа китарата. Има ли начин да направя Line-In от Stereo в Mono? Или ако някой може да ми обясни изобщо как да стане ще съм много благодарен! Цитирай
Icarus Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 З**би т'ва софтуерно недоразумение. Виж в пиннатата тема за начинаещи какво пише за ASIO драйверите и прочие. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Мога да ти изброя поне 5 симулатора на китарни ефекти/усилватели, които ще са в пъти по-добри. Това е един от най-лошите избори! както вее ти предложиха - прегледай темите, има страшно много и ценно инфо събрано на едно място. Успех! Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 (Редактирано) Ползвай Guitar FX 3.4. Има crack за connection check-а и много добри preset-и, няма забавяне на звука(latency) без нужда да инсталирваш драйвери. Ползвал съм Guitar Rig и няколко други но с G FX 3.4 изкарах най-добър звук. Единствената ми забележка е, че няма код в програмата за запазване на настройките така че (както аз правя) си намираш пресет, който най много се доближава до желания от теб звук и си го дооправяш, като запомняш промените за другия път. Пример: tube sound П.С. Както виждаш може и да си записваш Редактирано Август 27, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
Recommended Posts