Valserp Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 (Редактирано) Фалшивини, лоша ритмика и липса на идеи - Шедиовър! Редактирано Септември 3, 2007 от Valserp Цитирай
ultramega Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Както винаги, макар и доста поредствено се включвам и аз RockJam7 Цитирай
Telerig Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Най готино е като се включват повече хора става интересно винаги! Браво на престрашилите се вкарвате настроение в цялата работа...ултрамега това ти е най доброто включване за момента поне аз така мисля...определено си дръпнал, а и най якото е че вкарваш и мисъл в цялата работа))) Поздрави! Цитирай
Fashion Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Браво на всички включили се до сега. Доста интересен и разнообразен джем се е заформил. ultramega страхотен напредък ,много добре ти се е получило . Цитирай
ultramega Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 (Редактирано) Telerig, Fashion-раздвам се че забелязвате някакъв напредък в мен Уча се от вас и от други съфорумници. Гледам да прихвана квото мога, но има още много да уча Редактирано Септември 8, 2007 от ultramega Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Фалшивини, лоша ритмика и липса на идеи - Шедиовър! Пише се Ш(Р)едьовър Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Опааааа какво се случва пак в този раздел... ...Занев,приятелю,пак си заформил яката хава!!! При първа възможност ще изцепя и аз нещо... П.П.Евала на участниците до този момент.Супер як джем се заформя!!! Цитирай
рахата Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 нямам много време да го запиша цялото,но понеже излезе новия джем пускам като начало това кратичко записче и обещавам да го довърша Джем 7 Цитирай
Recommended Posts