hammet Публикувано Август 19, 2007 Публикувано Август 19, 2007 Въпроса нз как ви звучи, но искам да разбера дали си струва за 300-350 да си купя такава китара...все още съм новак и всчки ми казват да си купя Скуер или нещо такова, но лично аз не искам...та какво можете да ми кажете за Samick Les Paul(до известна степен съм фен на Gibson-ите) Цитирай
Tomov Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 (Редактирано) Просто е изключено да е по-зле от скуаерите от нисък клас. Пробвай китарата и ако ти е удобна и ти хареса тона - взимай. ЕДИТ: Усещам, че може да се зароди спор - за и против скуаер като първа китара Редактирано Август 19, 2007 от Tomov Цитирай
Trysth Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Мисля, че за тия пари вървяха Encore LP в Райзинга. До колкото знам гусин Металхамъров има таква и я хвали, значи става за нещо. А тия Самик въпросните къде ги има? Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 А стига с тоя Squier бе хора. Когато си копувах всички тука го плюха и не си взех такъв. В моя град абсолютно всички свирят със Squier(при това 80% strat) и сега супер много се радвам че не съм с такъв . Колкото и да не разбирам пробвах да свиря и на Squier-ите им и на моята звучеше значително по-добре от стратовете, а showmaster-а вече по става. Така че ако ше прраиш мелачката ръгай нещо друго. НО квот си искаш праиш ако те кефи и кремона . Цитирай
metalhammer Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Encore LP в Райзинга. До колкото знам гусин Металхамъров има таква имам страт който е по добър от Encore-то но страта е страт а къса мензура джъмбо прагове фикс бридж натежават за това което свиря в момента (pantera slayer six feet under) Taka че Encore ми е основната китара в моемта и много си я обичам Цитирай
Zlatyio Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Еncore-а ?! Ама нещо адаптери това онова сменял ли си или си караш на това дето си купил?Много съм изненадан аз като пробвах въпросната китара такъв шум вкарваше.Иначе като изработка е готина.Ама електрониката и яко куца. Цитирай
metalhammer Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Сменя се опроводяването щото е с неекраниран проводник, също може замасяването да не бачка - разглобява се нъта(или квото там се вика ) и се сваля боята в зоната където контактува със замасяващия проводник. Купих я без адаптери и съм и сложил но нейм релсов - демек същия шит като оригиналните. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 ...разглобява се нъта (или квото там се вика)... Нът е това, което е между главата и грифа - там струните влизат след ключовете към 1-ви фрет. Може би си имал предвид бриджа... Цитирай
metalhammer Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Мда прав си бриджа нещо грешка на езика ......... Спало ми се е. Цитирай
Recommended Posts