SlipFly Публикувано Април 20, 2005 Публикувано Април 20, 2005 аве аре кажете нещо за тази карта Greative Audigy 2 zs value/bulk мисля да зема една такава за 70 долара я кажете добра ли е т'ва онова ако някои е ба4кал с такава да сподели става ли за свирене в реално време примерно с Гитар Риг-а или Кубаис ???мерси предварително Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 И с доста по-застреляна карта можеш да вършиш тези две дейности. Въпроса е какво точно качество търсиш. И с каква друга техника разполагаш, защото само китара-Аудиджи няма да постигнеш особени успехи. Овъралл - да, ще ти върши работа, даже супер! Ама тук разни психари ще кажат, че нещо си там може би не е точно съвсем много читаво и т.н. Да, ама ти не си и тръгнал да правиш студио с нея, нали? Цитирай
SlipFly Отговорено Април 20, 2005 Автор Отговорено Април 20, 2005 ххх...ами не не сам трагнал да правя студио просто искам карта с която мога да записвам добре с доро ка4ество и да си просвирвам на компутарните процесори от време на време)) Цитирай
Feto Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Creative = home use, ameteur. Но върши работа за тия пари. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Абе супер е, ще ти върши работа. Ако имаш време/мерак/скиллс можеш да направиш почти про запис. Почти, де Цитирай
SlipFly Отговорено Април 20, 2005 Автор Отговорено Април 20, 2005 хах мерак имам скилс трупам от години така 4е )да се залавам за работа 10х за помоща..отивам да я купя) Цитирай
phile Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 пълен боклук е и недей да очакваш някакви ресултати особенно пък с Кюбейс... :| Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Dude, чел съм твои мнения и знам, че си много по-напред от мен в нещата, но не смяташ ли, че не е особено рентабилно да се дадат 200$+ за звукова карта, когато човека няма да прави вълшебства и чудеса в къщи, още повече, че бюджета за цялото му РС е 500$ някъде? И чак пък пълен боклук... Става за лаици като мен Цитирай
phile Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Ами сори ама не ако иска някакво качество -- особенно с изброения софт, който ще ползва -- креативе-а ще му вкарва шум при записите... и общо взето не съм чул ниакакви хубави неща за тях.... Другото нещо е че и най евтиния М-Аудио е по добро решение ( а те имат и по-тянки модели ) .... Може да свърши работа ако тригер-ваш само готови сампли и правиш само мониторинг с креатива .... ама почнеш ли записи и си показва рогцата ... и НЕ "почти про запис" каквито и скиллс да имаш няма да докарасх с Креатив .... а бтв като почне да забива при запис с Кюбейс и с ГР пак ще си говорим .... Креатив са геймърски карти Цитирай
SlipFly Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 офф направо нз какво да кажа ..хах обаркан сам един пи4 ходи ся на уроци по китара и онзи му казал да си купи греатив..така нашия пи4 си купува дадената карта и то не аудиги ами соунд бластера ливе 5.1 и ся му варши работа .та за т'ва питах ония да не ме менка нещо ))10х и стига primitive confrontation Цитирай
Feto Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 земи си creative live 5.1 таман след няколко месеца като ти дойде друг акъл няма да те е яд много и ще събереш кинти за по-добра Цитирай
synchu Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 земи си creative live 5.1 таман след няколко месеца като ти дойде друг акъл няма да те е яд много и ще събереш кинти за по-добра Много искам да подчертая това"като", а не "ако". Даже бих казал "когато" - защото рано или късно ше ти дойде другия акъл Цитирай
DreamTh Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Пич събери пари и си вземи М-аудио !! След време ще те е яд че си взел Creative аз така направих и сега ме е яд. М-аудио имат поддръжка на ASIO и т.н. някой ще ми кажат сега ами KX-poject drivers ама аз имам Creative Live 5.1 24 bit при него KX-poject drivers не вървят трябва да ползваш ASIO_FOR_ALL не съм сигурен дали така се пише точно името и сега искам да си взема М-аудио щото се убедих че Creative не ми върши работа и аз ползвам Guitar Rig, Aplitube i t.n. Така че моя съвет е вземи си Audioplie 24/96 има ги в Алмар за 105 евро без ддс (може със сигурност да я намериш и по евтина само че аз не знам как). Айде успех дано съм помогнал Цитирай
SlipFly Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 ми мерси много на вси4ки горе доло се орентирах..)10х 10х)4ао 4ао Цитирай
Recommended Posts