the_parasite Публикувано Август 12, 2007 Публикувано Август 12, 2007 Търсих къде ли не, но нещо не мога да намеря текста на тази страхотна песен.Ако някой има текста или може да го намери нека да ми го прати на ЛС или да го "постне" тук. Благодаря ! Цитирай
Грация Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 Човек, прерових хиляда сайта.. Видях я само в два, като там имаше само заглавието без текст... Провери дали няма и второ заглавие песента... Не виждам друга причина да не я намираме.. Нали знаеш, че има парчета, на които в скоби отстрани пише друго име... Провери и пак ще търсим. Цитирай
the_parasite Отговорено Август 13, 2007 Автор Отговорено Август 13, 2007 За жалост това си е заглавието.Благодаря, че си отделила от времето си все пак.Ако излезе нещо - драсни няколко реда ! Цитирай
the_gorer Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Човек, прерових хиляда сайта.. Видях я само в два, като там имаше само заглавието без текст... Да не би тази песен да е само инструментал и да е объркано заглавието с друга песен? Обикновено когато да дават само заглавието без текст отдолу е инструментал - демек, просто няма текст. Цитирай
Грация Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 ^Еми и на мен това ми мина през главата, но реших, че щом човека търси текст, значи я е слушал. По темата: Защо не опиташ да го извадиш по слух и логика. Едно време така правеха с пиратските касетки Цитирай
the_parasite Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 ^Еми и на мен това ми мина през главата, но реших, че щом човека търси текст, значи я е слушал. По темата: Защо не опиташ да го извадиш по слух и логика. Едно време така правеха с пиратските касетки Ами аз разбирам смисълът на песента и основните моменти, но английският ми не е на такова ниво, че да я извадя дума по дума. Освен това ми се щеше да я изсвирим, а за тази цел е добре да имаме текста пред нас. Цитирай
david nakov Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 All over the world there is a feeling that’s always the same …………. word is the part of the game (such higher law) someday you hope to find the answers no one thing of learn is a don’t work that way if you can’t remember don’t hide away from all your fears heart is a pretender and a (fool) for all your tears you want love the feeling from deep inside love something that you can not hide you want love (the written) is in your eyes love something that you can not hide fight for the truth is enough to drive you insane end all seems to be confusion and pain now someday I know we will find the world of dreams escape from the life and run from the rain if you can’t remember don’t hide away from all your fears heart is a pretender and a fool for all your tears you want love the feeling from deep inside love something that you can not hide you want love … is in your eyes love something that you can not hide and every moment you’re wake up is this a dream or is this real will you ever find a love again tell me what you feel Значи преди малко се опитах да извадя текста по слух Тези думи, които са в скоби не съм сигурен че са точно така, а там където е многоточието не го чух, в смисъл аз го чух, но определено не го разбрах. Надявам се да съм помогнал, ако можеш извади си това, което не съм разбрал. Успех ! Цитирай
the_parasite Отговорено Февруари 5, 2008 Автор Отговорено Февруари 5, 2008 Благодаря ти много! Цитирай
Recommended Posts