XeRo Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 Аз ти препоръчвам 58А, защото съм имал достъп до такъв микрофон и то замалко и останах с добро впечатление стига да има кой да ти регулира високите и ниските ))))) пък и мисля, че и David Coverdale пее с този модел, ако не се лъжа Цитирай
cornell Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Здравейте, аз лично съм използвал само Shure Beta 58A и много ми допада, като звучене и т.н.Препоръчвам го на всички, които искат да си взимат професионални микрофони.Но искам да ви попитам, понеже аз го нямам, а една моя приятелка го има.Някой от вас да знае точно цената му в Динакорд, защото ме интересува и много искам да си го взема? не знам за Динакорд ,но във Фактор е 343 лева аз пък се чудя между три модела Shure beta58,Sennheiser E935 и Elektro voice N/D 967 на beta58 съм пял и е много добър , Sennheiser само на Е835 и също е добър а на Elektro voice не някой ако е пял на тези другите да си каже мнението пропуснах Audix om7 Цитирай
Music_niki Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 (Редактирано) Значи аз питах за този микрофон на Shure Beta 58A PGX24 някой ако може да ми каже цената му в Динакорд.Понеже нямам сега време да отида дотам и ако някой си го е взел, по-точно първия човек, на когото е темата ако си си взел този, моля те да ми кажеш за колко си го взе!Този BETA 58A PGX24 определено е много добър! Редактирано Септември 23, 2007 от Music_niki Цитирай
Music_niki Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 Офф, моля ви кажете ми.Няма ли човек, който да си е купил този модел??? Цитирай
Recommended Posts