Litenith Публикувано Август 9, 2007 Публикувано Август 9, 2007 Как подяволите се инсталира това нещо? И какви приставки ми трябват за да пусна останалата част от техниката към нея http://www.emu.com/products/product.asp?ca...p;product=10447 Цитирай
sw1tched Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Свали ли си тези неща: http://www.emu.com/support/files/download2...&Platform=1 Цитирай
Nikifena Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 И какви приставки ми трябват за да пусна останалата част от техниката към нея И каква е останалата част от техниката ? Цитирай
Litenith Отговорено Август 9, 2007 Автор Отговорено Август 9, 2007 И какви приставки ми трябват за да пусна останалата част от техниката към нея И каква е останалата част от техниката ? Ами суб-буфер, микрофон, синтезатор M-Audio 49 и т.н Цитирай
patzo Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 микрофона не можеш да го вържеш дирекно защото картата има само линейни входове за целта ти трябва микрофонен предусилвател или малко пултче. Синтезатор M-Audio 49 - доколкото си спомням той имаше и миди връзка с петици и юсб. Свържи го както си избереш. На картата мидито е жаковете петици. Ако имаш някаква система 5.1 и т.н Сори ама има само 2 изхода. Оптичните едва ли ще ти вършат работа. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 Ами суб-буфер, микрофон, синтезатор M-Audio 49 и т.н Суб буфер се казва, онова нещо под буфера, а не голямата колона дето ти вади басите - тя е суб уфер. Картата ти обаче има само стерео изходи. Ползвай ги както намериш за добре. М-аудио 49 не е синтезатор, а миди контролер. patzo ти каза как се включва, но прочети и как се използва, щото сигурно очакваш веднага да засвири. Можеш да включиш микрофон директно в ЕМУ 0404 - има си софтуерен предусилвател. Викат му trim control. Дерзай! Цитирай
MDMACORP Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 DYLGIQ: пробва ли вст-то на поуеркор-а?Става ли работата при теб? Цитирай
Recommended Posts