BlueZone Публикувано Август 7, 2007 Публикувано Август 7, 2007 На който му се занимава да свири по крива хармония - воала: Doesn't Matter Цитирай
ultramega Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Много е яко , ама има още хляб да ям докат се включа адекватно Цитирай
noti4ka Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 аз си го свалих и може би ще се пробвам да запиша нещичко..само,че няма да е сега,може би тази седмица Иначе-Chrysalid пак ще те похваля и само да си казал нещо!Наистина ще видя бая зор,ма то нали това е целта Цитирай
BlueZone Отговорено Август 10, 2007 Автор Отговорено Август 10, 2007 ultramega човече, хич да не се притесняваш...да не мислиш, че аз мога да импровизирам нещо смислено върху тая хармония Откакто зае*ах джаза, тия работи ич не ми вървят... Цитирай
Telerig Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Аз много съм зарибен да опитам, че хич ме няма с хармониите и ми се ще да опитам, но туй парче си иска време да се разгадае ( за мен де) и май ще е след като се върна от морето.... Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 що бре на мене на испанска хава ми бие. поздрави!!! Цитирай
Demiurg Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Супер идейка !!! С готино фънки настроение !!!! Ей такива неща бих искал да свиря !!! Не съм много по записите (в смисъл, че не му разбирам на записването с компютър), но ще се опитам да запиша бас, макар че вече си имаш... Цитирай
kolio_k Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Днес от дълго време насам намерих малко време и врътнах един бръз опит върху това парче(много готино ). jam1 Използвах кухата китара,защото нямах време да включвам уредби и тн.и я записах с кондензаторен микрофон.Саунда е далеч от приличен ама се чува,пък и нали е джем все пак.Надявам се и други хора да се включват,че напоследък нещо позамря джем инициативата Цитирай
BlueZone Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 Абе Кольо...ти си нечовек бе... Ти на това ако му викаш набързо, аз направо ще се застрелям някъде на скрито и тихо място... Същински Ал Ди Меола си направо. Признал съм те отдавна братче Цитирай
kolio_k Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Ми какво да ти кажа.. мерси много за комплиментите .Наистина нямах време и го пуснах каквото излезе от първия опит(то понякога така е по добре,че става по спонтанно)и има разни грешчици.Много се радвам че ти допада. Цитирай
ultramega Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Според мен от вашата взаимна работа се е получило нещо уникално добро Хармонията може и да е "крива", но които си го може, не му е проблем Цитирай
Telerig Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Коко и Боби - направили сте малък учебник по хармония и импровизация! Ще си го запазя като ценен пример в архива от любими неща Поздрави! Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 6, 2007 Автор Отговорено Септември 6, 2007 По принцип и аз съм фен на спонтанното записване - често се получават неповторими неща, които тъй като не са филтрирани от рационалното мислене твърде много, някак са по-истински и емоционални. Цитирай
ipo Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 Хайде и аз да помрънкам. Хора трябва ли да взема пък и да се запиша за тоя сайт ,че да мога да сваля файл-а , щото на това си намирисва Няма ли някакъв друг сайт? Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 9, 2007 Автор Отговорено Септември 9, 2007 Ами не знам дали е нужно да си регистриран, но дори така да е - отнема 5 минути. Така или иначе почти всички във форума използват този сайт да си качват работите. Като си купя хостинг, ще ги качвам на сървъра, но засега - путфиле Цитирай
Recommended Posts