Mephistofel Отговорено Август 27, 2007 Share Отговорено Август 27, 2007 Е,кротко де,не даваме точки за това кой повече мацки ще изкопа в нет-а! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Август 27, 2007 Share Отговорено Август 27, 2007 Тази ми е слабост затова така реагирам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Август 28, 2007 Автор Share Отговорено Август 28, 2007 (Редактирано) Тази ми е слабост затова така реагирам. муахахаха ... седи споко бе ... само гледам ... нищо "лошо" не си мисля eххх ма ревниви колеги бееее :pray: чак сега мернах че си я метнал и ти тука в темата. мене ESPто повече ме кефи от мацката Редактирано Август 28, 2007 от vhcs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 28, 2007 Share Отговорено Август 28, 2007 Груба кожа, целулити - мани, мани... а млада изглежда, 'ма на американски боклук - прехвален... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Септември 5, 2007 Автор Share Отговорено Септември 5, 2007 Мира от D-Turm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Септември 6, 2007 Автор Share Отговорено Септември 6, 2007 Lea от Rotting Faith - Deathmetal банда от Франция малко грозничка ама нали е французойче сигурно прави убаво (поне 100% оригинално) разни френски неща :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Септември 11, 2007 Автор Share Отговорено Септември 11, 2007 (Редактирано) Sheryl Crow, не че е басистка ама гепва и бас от време на време ms. charlotte cooper Редактирано Септември 11, 2007 от vhcs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valkyr-qsal Отговорено Октомври 15, 2007 Share Отговорено Октомври 15, 2007 kim deal от the pixies преди 10 години де както и другите от групата леко се е тролирала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nightmare81 Отговорено Ноември 1, 2007 Share Отговорено Ноември 1, 2007 Ако говорим за сериозни басистки , ще спомена едно име : Tal Wilkenfeld ще дам един линк : и ще замълча Уат а Джем !!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Ноември 1, 2007 Share Отговорено Ноември 1, 2007 ^ Милото то,да си го вземе направо човек (басист ) у дома. Изкефи ме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jazy Отговорено Декември 11, 2007 Share Отговорено Декември 11, 2007 (Редактирано) Tal Wilkenfeld е наистина сериозна... МОЖЕ ДА СВИРИ (къде с Джеф Бек, къде с Чък Кърия и прочие) Редактирано Декември 11, 2007 от jazy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muryo Отговорено Декември 12, 2007 Share Отговорено Декември 12, 2007 http://www.myspace.com/rhondasmith Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merkata Отговорено Декември 13, 2007 Share Отговорено Декември 13, 2007 Брей, чудесни басистки, направо да се изкъртиш не видях за Mary Bielich нищо, та ето и моя принос: Свири по разни метъл-кръст-анархо-пънк банди от Питсбърг, дори не знам къде е сега.Гледал съм я на живо на конц на Behind Enemy Lines, пак си беше такава потна и дива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Декември 26, 2007 Share Отговорено Декември 26, 2007 Хех, сега чак видях темата, но всички давате примери за мадами, които сте виждали на снимка или в нета... Това тук е басистката на моята банда: Impergium - Dionne Hogan. Тази е по-голяма метълка от много "разбирачи"! Освен това свири и на китара в Non Serviam, а също така е промоутър за Blasphemy Nights в Лондон. Я някой да даде акъл какъв модел и марка бас да и вземем(short scale или 3/4ти бас) , че момата е малогабаритна и моя Ibanez е буквално по-голям от нея Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Януари 1, 2008 Автор Share Отговорено Януари 1, 2008 Във Флорида ако заведеш гаджето си на роболов за sea bass или още blackfish неречен мацката става бас гърла Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts