tocata Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) а снимката на Хендерсън е супер и теб ли те кефи Да, свирех доста в Пловдив по едно време с една две банди, но беше време оно, все едно преди сто години а във същото време все едно вчера странна работа е тов времето днес вали утре гърми .Кефа се много на Хендерсон да....голиам дивак е ... :hello: Редактирано Юни 8, 2006 от tocata Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 вчера качих едно мое/солце/ уеуеееее каква мощ на звука, възхищавам се, еййййй рулираш солце, а !!!!???? ше ме прощаваш ама тва не е солЦЕ, оставяй некоя паузичка да може хората като слушат да си помат дъх Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 сте въема да се възгордея,по полека и мерси все пак Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 сте въема да се възгордея,по полека и мерси все пак ти па, тва беше градивна критика аре стига с офффф, продължавам на ЛС Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 това пък беше майтап,сори нищо кофти не исках да кажа Цитирай
metalmaniak Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 @kolio_k: Можеш ли да качиш солцето някъде другаде, че на мен в тоя сайт не ми отваря нищо Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 не знам къде,ако искаш кажи ми някъкво място което става ище пробвам Цитирай
EmchoDT Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 @kolio_k: Можеш ли да качиш солцето някъде другаде, че на мен в тоя сайт не ми отваря нищо Махни си адмънчър или ако имаш някъв такъв банеркилър и ще стане Цитирай
Thunderscape_Pernik Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Опаааааааа,ето ме и мен!!! Тва е една импровизация,която си напраих вчера и реших да запиша!! http://store2.data.bg/govnarat/solce/ Цитирай
maringtr Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 (Редактирано) С един приятел си импровизирахме и се записахме на касетка, та ето един откъс... http://dark-gtr.hit.bg/hardrocksolo.mp3 Малко еднообразничко, но кой колкото си може все пак... ЕДИТ: сега качвам и в гмаил Редактирано Юни 17, 2006 от dark Цитирай
maringtr Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Да подчертая, че апаратурата с която е записвано не е моя, аз не съм фен на дилея... А да и също така това е записвано с касетофон Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 @kolio_k: Можеш ли да качиш солцето някъде другаде, че на мен в тоя сайт не ми отваря нищо Някои усърдно отказват да пускат директните линкове Клик Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 @kolio_k, зло копеле си мерси много. а между другото Baby Thomas как пусна директния линк.аз много не можах да се светна Цитирай
Recommended Posts