musicman Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Бихте ли ползвали нещо такова? Аз все повече започвам да харесвам идеята, само трябва да се науча да свиря на пиано @Koobenot, какво ще кажеш? Цитирай
Koobenot Отговорено преди 2 часа Отговорено преди 2 часа ^ Еми готино изглежда, макар че докато не се докосна до един инструмент, трудно мога да ти кажа как ще ми послужи. Първата ми дигитална MIDI клавиатура си купих на сляпо, щото не знаех точно какво искам, с хода на годините започнах да си подбирам инстрменти, които ми вършат работа. Тука по-скоро подходът ми би бил наобратно - дай ми го да видя какво мога да изкарам с него. Освен това, като изключим artwork-а до голяма степен тая китара е пригодена на Нуно да му върши работа, тъй както Ван Хален си изчегъртва адаптерите, че на него да му харесва и да му върши работа. Та така, интересен инструмент със специфична употреба. Има и хайп около цялото нещо, разбира се. P.S. Аз лично съм по-впечатлен от ей тая дивотия на Allan Holdsworth, която хронологично е бая по-стара: Цитирай
Recommended Posts