Jump to content
Българският форум за музиканти

Предлагам нов раздел ....


Recommended Posts

Здравейте , предлагам нов раздел - не знам как точно трябва да се озаглави но да бъде раздел с възможност за цялостно стилово представяне на музикална продукция - била тя аудио , видео , уроци и др. и най важното без изискване задължително да е от тази година ... говоря за неща които всеки от нас преценява че си заслужава да сподели с другите т.е. от тип задължително за меломани - в момента има тема задължителните метал албуми за 2007 , и това е хубаво, но ограничено и от към стил и от към период пък и от към тип , защото се предполага че трябва да става въпрос само за аудио албуми а както знаем излиза и много видео материал и т.н. ..... много пъти ми се е случвало да попадна на нещо в ''наште '' сайтове - я някой джаз , я нещо старо и ценно или пък нещо ново което обаче не е за раздел задължителни хеви албуми на 2007 ....но просто няма къде да го постна за инфо на съфорумниците , а нещо ме кара да си мисля че повечето от нещата на които попадам биха били интересни на хората във форума - например в момента слушам NIACIN - случайно ми попаднаха 4-5 албума - това е трио от 1995 насам - Денис Чембърс уд. , Били Шиън бас и Джон Новело орган - много яко , но ако случайно не бях попаднал на него най вероятно никога нямаше да ги чуя ....

.. раздела може и да е жанрово разделен - и като стилове и като тип - аудио , видео и т.н. , но това ще преценят модераторите ако разбира се преценят че си заслужава тази идея .... живи и здрави . Цеко :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че идеята ти е страхотна!Със сигурност ще е полезно да има такъв раздел и според мен не малко от съфорумниците ще се възползват от една такава възможност да се види и понаучи нещо.Абсолютно подкрепям,дано стане :yes:

:rockon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята на форума е да е за музиканти а не за фенове. Това от което се пазим е да влязат фенове и да коментират фенски някаква музика. Искаме в този форум да се обсъжда нашата музика. Все пак не сме форум от тип "за всекиго по нещо" :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си раздел "Линкове", "Говорилня" и други подходящи - смятам, че е излишно.

 

П.П.:

Аз пък се запознах с Niacin, като ми ги подариха на един рожден ден преди доста време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:yes:

Идеята на форума е да е за музиканти а не за фенове. Това от което се пазим е да влязат фенове и да коментират фенски някаква музика. Искаме в този форум да се обсъжда нашата музика. Все пак не сме форум от тип "за всекиго по нещо" :rockon:

 

Мисля, че MusicMan има право. Имаме си раздели като "Линкове" и " Какво, къде, кога". Идеята за жанрово подразделения може да се окаже добра и би улеснила търсенето на всеки един от нас, но мисля, че това вече беше обсъждано...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А и форума ще стане ненужно тромав с толкова много нови раздели.

 

BTW,някъде из "Говорилнята" има тема "Нови албуми",касаещи всякакви стилове.

 

П.П. Niacin - :yes: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А и форума ще стане ненужно тромав с толкова много нови раздели.

BTW,някъде из "Говорилнята" има тема "Нови албуми",касаещи всякакви стилове.

Съгласен съм за тромавостта.

Тази тема е в "Какво, къде, кога". Потъна отдавна - точно заради първата тема за Метъл Албумите на 2006та.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.