Entwine89 Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 @Entwine89ти изобщо пипал ли си Ibanez Gio??? Щот е доста по удобен от какъвто и да било Скуайер ... пък да слагаш нови адаптери на такава талпа си е чисто пилеене на пари ... Айде със здраве ами да ти кажа....от скуаяр до скуаяр има разлика ...... ...... има скуаяри за по 650 кинта първото което е.....и ако искаш,ела да пробваш моята,да видиш,дали не е удобна.... всеки си има мнение и вкус !затова има 10000000 вида китари! Цитирай
Reno Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Кредъл а???? Определено скуайъра няма да ти е от полза. Аз съм със скуайър булет ми кат за мене става макарче не е нишо особено. 500-лв само за китарата или общо за всичко. Тряа ти кубе и някой др ефект ако имаш пари за процесор още по добре!!! Успех със свиренето все пак :) Цитирай
shadow Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 (Редактирано) Моето предложение за малко повече от 500 лв-Jackson js30. По-добър според мен от ibanez-a и от скуайъра. Редактирано Юли 29, 2007 от shadow Цитирай
Filthy Отговорено Юли 30, 2007 Автор Отговорено Юли 30, 2007 времето е нещо което нямам-затова пуснах тема... китара втора ръка няма да си взема по мой си тъпи причини... иначе сега събирам модели китари,идеи и кво ли още не и когато реша да си взема ще отида при учителя ми(той сега е в чужбина) и той ще ми каже коя е най-добра за мен,според него... иначе сега искам главно да се запозная с разни модели и възможности...но ще гледам да се вместя в 500 лв евентуално китара + кубе или усилвател нз някой може ли да ме запознае с това-какво представлява кубето?и кък да разбера кое ще ми върши добра работа? Цитирай
Filthy Отговорено Август 7, 2007 Автор Отговорено Август 7, 2007 обиколих раздела купувам-продавам и се спрях на 2 предложения ама пак клоня към нов Showmaster Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Извинете ме, но дотук кръжите само около 2-3 марки китари... Леко е глупаво по този начин да давате съвет с идеята да си продадете нещото, което не искате повече да използвате, защото е безполезно или не ви харесва повече. Моят съвет е - ХВАЩАШ някой приятел, който знае какво прави с китара в ръка и отивате на една разходка по музикалните магазини в София и пробваш. Ако не ги знаеш, ще те помоля да провериш с една лека търсачка Марките китари са доста повече отколкото очакваш. Цитирай
Filthy Отговорено Август 8, 2007 Автор Отговорено Август 8, 2007 имам само 2 проблема...нямам такива приятели(1) не съм от сф и скоро няма да ходя до там(2) искам като отида вече да знам за какво отивам,или поне да имам идея какво търся ... ? Цитирай
Filthy Отговорено Август 10, 2007 Автор Отговорено Август 10, 2007 харесах си тази http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry251379 Keiper - Resolute kво ще кажете Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Ами тук би било мястото да кажа че Аз, като злия противник на Флойд системата, не мисля че е подходяща за начинаещ. Лично мисля че със сложността си би попречила и забавила развитието на начинаещи. Аз лично нямам и никога не искам да имам такова чудо ( понеже не ползвам тремоло и ползвам разнообразни строеве ). Та нека по мъдрите да се изкажат по въпроса.. Цитирай
Filthy Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 в крайна сметка да я купувам ли или не?щото до 2-3 дни тряа да я зема а за 500 лв мога ли да си взема нещо по-добро,като ново? Цитирай
Filthy Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 Предложиха ми един модел на Стагг с 2 двойни,1 единичен,22 прагчета,volume,tone... за 496 лв като нов...струва ли си? през това време си харесах и една нова Ямаха PA 120 SJ BL...о почнах страшно да се колебая... Искам да попитам,кой е най-важния компонент който трябва да гледам? флойд роуз ? двойни адаптери? Цитирай
Overdrive Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 забрави още от сега за скуаиера!!! за 500 нова можеш да си купиш да, аз съм луд фен на Ibanez иамт новви модели за тея пари и са удобни с добур саунд мноо яко изглеждат но сущо виж и в отдела купужам продажам има оферти и много хубави мойе да си харесаш нещо аре пич успех като си фен на ибанез защо смяташ че всички са???? аз например мисля че стандарт сериите на скуиер за 400-450 не отстъпват по звук на ибанеза а като им се сменят адаптерите надминават и евтините фендери Цитирай
Filthy Отговорено Август 16, 2007 Автор Отговорено Август 16, 2007 а Jackson Js 30? дали ще ми върши добра работа,неска го гледах в един муз.магазин в стз и го пробвах,направо ми се искаше да остане в ръцете ми.... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 (Редактирано) О, не споменавай този модел тук (: Редактирано Август 16, 2007 от TerminalFrost Цитирай
Recommended Posts